WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"GE-WEL-DIG"

In 1 woord.. GE-WEL-DIG! goeie begeleiding, leuke uitleg en enthousiast personeel! Ik weet zeker dat ik nog een keer terug kom. Bedankt voor een te gekke ervaring!


"de vrije val helemaal te gek..."

Wat een fantastische ervaring, over het randje uit het vliegtuig, de vrije val helemaal te gek...heerlijk dat gevoel van totale vrijheid en daarna ook nog eens de prachtige uitzichten. Leon heeft dit tot de meest fantastische ervaring ooit gemaakt, zijn kunde, rust, gezellig kletsen in het vliegtuig (en Leon...de volgende keer beloof ik wel te sturen


"Super ervaring vandaag"

Super ervaring vandaagBedreven leuke mensen die er alles aan doen om deze ervaring uniek te maken


"Alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd."

Ik heb samen met mijn dochter, Tess van der Laan 12 augustus een tandem sprong gedaan. Het was een fantastische ervaring. Alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Wij kunnen het iedereen aanbevelen en zullen dat ook zeker doen. Hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijke groet Anita van der laan.


"Een super gezellige club"

Een super gezellige club, goede begeleiding en een relaxte sfeer.. Leon en de cameraploeg, bedankt voor deze onvergetelijke en waanzinnige ervaring die ik met jullie mocht beleven!