WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Your wings already exist, all you have to do is fly..."

Ik blijf voorlopig nog wel even nagenieten, een ervaring uit duizenden en eentje die ik niet snel ga vergeten. De adrenaline die door je lichaam giert tijdens het jumpen, het intens genieten van de vrijheid en de stilte tijdens het afdalen.

Deze sprong werd mede mogelijk gemaakt door de toppers bij Skydive ENPC. Super begeleiding zowel vóór, tijdens als na de sprong, thumbs up voor de sfeer en persoonlijke aandacht...!

Cameraman: Marcel
Tandemmaster: Merijn

Thx for the kick


"Echt een aanrader"

Aanrader... zowel de tandemsprong als de club.
Bedankt tandemmasters en cameramensen voor deze toffe beleving!


"Adrenaline boost to the max !!!"

Gisteren weer een vinkje op de bucket list kunnen plaatsen!! Wat een geweldige ervaring, adrenaline boost to the max!!!! en wat een leuk team hebben jullie, Thanks en de groeten uit Riel


"Voor herhaling vatbaar"

Vanmiddag een tandemsprong gemaakt samen met tandemmaster Edwin, onvergetelijke ervaring en voor iedereen een aanrader! Super genoten en zeker voor herhaling vatbaar! heel vriendelijk personeel, stellen je op je gemak, goede uitleg en veiligheid voor alles! ENPC team bedankt voor deze nogmaals onvergetelijke ervaring, het was top!!!


"Het voelde gelijk veilig"

Super toffe sprong gehad. Duidelijke uitleg en goed personeel. Toen ik aankwam voelde het gelijk veilig.