WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Beleef het keer op keer opnieuw"

Wauw wat heb ik een dag gehad bij jullie. Natuurlijk had ik gezonde zenuwen onderweg naar jullie locatie vanuit Limburg. Maar vanaf het moment dat ik de locatie van ENPC betreed en de vriendelijke en vooral enthousiaste medewerkers je onthalen valt er een gemoedelijke rust over je heen en zijn de zenuwen vervangen door zoals ik het beleefd heb “ het gevoel van blijdschap dat ik het daadwerkelijk gewoon ga doen .

Dus een dikke pluim voor de gehele Crew van ENPC 
Mijn advies aan mensen die een tandemsprong aan het overwegen zijn... Bij ENPC zit je aan het juiste adres zij nemen je laatste stukje gezonde twijfel vanaf aankomst meteen weg.

Zonder een woord gaven zij mij het gevoel van; JUST DO IT

Mocht je de mogelijkheid hebben voor een camera sprong, twijfel dan niet. Want voor die € 100 extra blijf je genieten van wat je die dag toch maar geflikt hebt. Nu al 2 dagen geleden , een paar keer per dag het leuk samengestelde compilatie filmpje bekijken wat je dan op een stick mee krijgt. Hier door beleef ik het keer op keer opnieuw .

Ik bedank ENPC hartelijk voor deze geweldige dag die jullie mij bezorgd hebben. Een dag die ik nooit meer zal vergeten. Dank jullie wel 

Bart Goossens


"Professionele begeleiding"

Uitstekende training en professionele begeleiding door zeer gemotiveerde instructeurs in een gezellige Brabantse sfeer. Hierdoor verminderen de (gezonde) zenuwen voor het springen en wordt de kick tijdens het springen alleen maar beter. Het ontvangst door de andere leden van de club is heel hartelijk. Ze delen hun ervaring met je en ze coachen je graag waardoor je volgende sprongen beter worden. Ik kijk al uit naar mijn volgende sprong!


"First time in Holland"

Thanx guys for the great expirience yesterday. I had a great time jumping for the first time in Netherland, and looking forward to come again. Clear sky and safe landing. Cya


"Voelt als een hechte familie"

Deze vereniging voelt als een hechte familie. Ik heb nu twee tandemsprongen gedaan en het was fantastisch. Ook als je last hebt van hoogtevrees/reisziekte zoals ik, maar toch een sprong wilt maken, dan wordt er zo goed voor je gezorgd dat je enorm kunt genieten van de hele ervaring. Edo de Jongh heeft me afgelopen zaterdag veilig op de grond gezet en er een onvergetelijke sprong van gemaakt. Super bedankt!


"Lang verwachte droom"

1 juli was de dag dat mijn langverwachte droom uitkwam! Een parachute sprong! Mijn vader deed er 1072, Ik mijn eerste. Deze was voor ons pap! Een onbeschrijfelijke ervaring!