WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Voelt als een hechte familie"

Deze vereniging voelt als een hechte familie. Ik heb nu twee tandemsprongen gedaan en het was fantastisch. Ook als je last hebt van hoogtevrees/reisziekte zoals ik, maar toch een sprong wilt maken, dan wordt er zo goed voor je gezorgd dat je enorm kunt genieten van de hele ervaring. Edo de Jongh heeft me afgelopen zaterdag veilig op de grond gezet en er een onvergetelijke sprong van gemaakt. Super bedankt!


"Lang verwachte droom"

1 juli was de dag dat mijn langverwachte droom uitkwam! Een parachute sprong! Mijn vader deed er 1072, Ik mijn eerste. Deze was voor ons pap! Een onbeschrijfelijke ervaring!


"Fantastisch"

Het was fantastisch geen woorden voor. Super vriendelijke mensen!


"Goede vibe"

Wat een goede vibe, de beste panini’s van Netty en eindbazen als instructeur (Jelle & Merijn). 


"Enthousiaste begeleiders"

Onvergetelijke dag gehad. Samen met mijn lieve schat voor het eerst wezen skydiven! Super gaaf, echt gezellige sfeer en enthousiaste begeleiders!! Misschien tot snel weer. Bedankt allemaal!