WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Uniek"

Heel erg gaaf en leuk om een keer mee te maken. Het is een unieke ervaring en er werd goed verteld wat we moesten doen en ons te wachten stond. 


"Vertrouwd gevoel"

Het moment dat je uit het vliegtuig gaat gaf echt een kick! De instructeur gaf me ook goede uitleg en een vertrouwd gevoel. Het parkeren van de auto is soms wel wat lastig. 


"Zo relaxt"

Ik vond het super, een hele ervaring. Ik had een super leuke begeleider en camera man. Alles gaat zo relaxt met de uitleg en de begeleiding. Ik vond het perfect geregeld! 


"In één woord geweldig"

Het was geweldig. De instructies zijn goed. Wel had het brilletje iets beter mogen zitten. 


"Uitgebreide instructie"

We hebben onze zoon en dochter beide een sprong cadeau gegeven. Ze vonden het super gaaf! En ik heb genoten van hun enthousiasme, wat een top middag. Ze geven goede begeleiding en een uitgebreide instructie. Er is veel betrokkenheid van de aanwezigen. Gave video, wij werken extra vrolijk vab al het enthousiasme om ons heen. 

Bij de landingsplaats zou iemand kunnen aangeven waar we mogen staan, nu moesten we het zelf zoeken omdat ze achter een heuveltje staan die je vanaf de parking niet goed ziet.