WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Lang gekoesterde wens"

Vandaag een tandemsprong gemaakt. Een lang gekoesterde wens van mij. Het was in 1 woord GEWELDIG. Samen met instructeur Jarno genoten van de sprong. Zeker voor herhaling vatbaar.


"Verjaardagskado"

Gister voor mijn verjaardag een tandemsprong mogen maken als cadeau van mijn lieve gezin. Weinig tijd om voor te bereiden op wat er te gebeuren stond maar na een duidelijke briefing van Wytse ging het gebeuren...wat geweldig en gaaf was dit zeg! Wietse en je team jullie zijn top! Tot de volgende keer dan gaat manlief met me mee


"Eerste maar niet de laatste keer!"

Geweldige ervaring! Top maar dan ook top service en mensen! Eerste keer maar hopelijk niet de laatste keer! Als het aan mij ligt word dit nog een hobby van me! Echt geeeeeeweldig


"Super video"

Was super leuk vandaag bij ENPC! Onwijs vriendelijke mensen en goede uitleg. Echt een aanrader om hier naar toe te gaan. Mijn vriend Tim deed de tandemsprong en hij vond het onwijs gaaf. Bedankt jongens voor de goede service en wie weet tot de volgende keer! En ook de camera man, super videootje gemaakt!


"Wij komen zeker terug"

Samen met mijn twee zonen, Thom en Paul, gisteren voor het eerst een tandemsprong gemaakt. Wat een geweldige ervaring!  Jarno, Jens en Edo jullie zijn top! Super begeleiding en geweldig hoe jullie ons in de lucht dichter bij elkaar brachten zodat we naar elkaar konden zwaaien.
En wat een gezellige sfeer bij jullie clubhuis. Als het aan ons ligt, komen wij zeker nog eens terug.