WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Uitleggen kun je het eigenlijk niet, maar het is zo verschrikkelijk mooi, het maakt je echt een gelukkig mens!"

Op 14-08-2016 mijn  tandemsprong met videoexperience beleefd. Het wad echt fantastisch!!! De vrije val van 200km p/u is om in te lijsten. En daarna de vrijheid die je hebt als je onder de parachute hangt. Hoewel ik geen bucketlist heb is dit toch iets om een keer gedaan te hebben. En zeker voor herhaling vatbaar.

Ik wil mijn tandenmaster en cameravrouw enorm bedanken voor de geweldige betrokkenheid tijdens het hele sprong.


"GAAFSTE WAT IK OOIT HEB GEDAAN!"

Wat een superleuke verrassing heb ik gister gekregen van mijn vriendinnen...ik dacht dat ik een wateractiviteit ging doen (bikini en handdoek moest mee) maar in plaats daarvan stond ik ineens in Seppe voor een parachutesprong! Wat een supergave verrassing was dat! Bedankt Jeroen voor de leuke begeleiding, snap dat jij hieraan verslaafd bent, haha, zit nog steeds vol adrenaline ervan! Ik kan het iedereen aanraden want dit moet je ooit gedaan hebben, geweldig! Ps: ik wil nog een keer!!! Groetjes Yvonne


"Ik krijg die grijns niet van mijn gezicht!"

Mijn tandemcertificaat hangt, mijn video heb ik al ug keer terug gekeken... en die grijns zit nog steeds op mijn gezicht! Thanks Jens en Peter en de rest van het team voor een onvergetelijke ervaring !!!!


"Best day ever!"

Best day ever. Team ENPC en Jeroen bedankt voor de fantastische uitleg en professionele begeleiding en het filmen. Dit met je 80jarige oma kunnen doen is toch geweldig! En dan nog een huwelijksaanzoek, het was amazing.


"Dit moet je een keer gedaan hebben"

Gisteren een tandemsprong gemaakt. Wat een geweldige ervaring. Kan het iedereen aanraden om dit een keer mee te maken bij ENPC. Nog steeds aan het nagenieten en de video is een gave herinnering en ontzettend leuk in elkaar gezet. Voor iedereen die twijfelt gewoon gaan.... bel ENPC en boek. Dit moet je een keer gedaan hebben. Edo(tandem) en laurens(cameraman) bedankt. Dit meegemaakt dankzij mijn vrouw en kids voor mijn verjaardag. Was fantastisch.