WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Echt genoten"

Het was echt een hele gave ervaring en zou het zo weer doen en de mensen daar waren heel relaxt, aardig en er hing een hele goede sfeer. Echt genoten!


"Onvergetelijke ervaring"

Super leuke middag gehad, vriendelijke instructeurs en cameraman, onvergetelijke sprong


"Geniet van elke seconde"

Geweldig was het. IK was van te voren erg zenuwachtig want ik had dit niet verwacht dat ik dit werkelijk zou doen, was een verassing dus ik kon me niet voorbereiden het was spannend om de hoogte te zien vanuit de lucht. Maar wat was het gaaf en zeker door de gene waar ik mee sprong de Griekse trainer. Naam even kwijt hij stelde me echt gerust en zorgde dat ik me op me gemak voelde bij hem hij legde alles goed uit.ik had dit echt niet willen missen. Een ervaring rijker en ik kan het iedereen aanraden.


"Super ervaring"

Was echt een super ervaring, moeilijk om zoiets in woorden om te zetten! Zeker voor herhaling vatbaar dus. Zeer professionele begeleiding, er werd op alles gelet & voelde zeer veilig aan. Bedankt!


"Amazing"

Tandemjump! It was amazing! Spectacular! Great! Cool! I don't know any other english positive words)). I am really wondering about professional video you gave me! It was 7 minutes video which shows each stage of jump. Excellent!