WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Professionals"

Vandaag met mijn zoon een tandem sprong gemaakt wat een team van professionele mensen na een heldere uitleg op weg voor de vrijval wat een ervaring was dit.bedankt Ido en Pieterjan en natuurlijk de camera mensen voor deze geweldige ervaring


"Genoten"

Een ongelofelijk heftig maar gaaf gevoel wanneer je tussen de wolken naar de grond toe stort. Daarna genoten van het mooie uitzicht en zelf ook mogen sturen! Top ervaring


"Goede ontvangst, begeleiding en uitleg"

Goede ontvansgt, begeleiding en uitleg voor de sprong.
Ik had vanavond een hele leuke Tandemmaster Wytse. De vrije val was echt vet en het hoogtepunt van de sprong. We gingen even op onze rug tijdens het verlaten van het vliegtuig maar dat merkte je nog niet eens. Heb zelf ook nog mogen sturen en ik heb zelfs. een draai mogen maken van 360 graden.  Het was zeker voor herhaling vatbaar.... Ook complimenten voor Laurens de cameraman.


"Wachten werd beloond"

Het weer leek even roet in het eten te gooien... Maar uiteindelijk kregen de tandemmasters de go... Met het vliegtuig omhoog... De super begeleiding, cameramannen en tandemmasters. Maken dit een onvergetelijke ervaring. Ondanks de bewolking hadden we een fantastisch uitzicht. Dit samen maken het echt de moeite waard!


"WAUW"

16 juni 2017 mijn eerste skydive .. WAT EEN ZENUWEN huilen stond me dichterbij dan lachen. Ik heb iets overwonnen door een sprong op 3 km hoogte te nemen.... WAUW WAT WAS DIT DIK Hartstikke bedankt.