WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Uitgebreide instructie"

We hebben onze zoon en dochter beide een sprong cadeau gegeven. Ze vonden het super gaaf! En ik heb genoten van hun enthousiasme, wat een top middag. Ze geven goede begeleiding en een uitgebreide instructie. Er is veel betrokkenheid van de aanwezigen. Gave video, wij werken extra vrolijk vab al het enthousiasme om ons heen. 

Bij de landingsplaats zou iemand kunnen aangeven waar we mogen staan, nu moesten we het zelf zoeken omdat ze achter een heuveltje staan die je vanaf de parking niet goed ziet. 


"Goede begeleiding"

Leuke mensen en een goede begeleiding. Ik heb geen op of aanmerkingen! 


"Door de beelden beleven we het telkens opnieuw"

Samen met mijn zoon heb ik een tandemsprong gemaakt. Ik wil jullie heel erg bedanken voor deze geweldige ervaring. Ik vond het doodeng en superspannend, maar door jullie relaxte houding kon ik de zenuwen nog enigszins onder controle houden. Joep had nergens last van, hij vond alles heel erg 'vet'! De hele dag ben ik nog in een soort van shock geweest, de vrije val vond ik echt een heel heftige ervaring. De volgende dag besefte ik pas hoe geweldig, en wat een onbeschrijfelijke kick het is om uit een vliegtuig te springen. Door de mooie videobeelden kunnen we deze ervaring steeds opnieuw beleven!
Nogmaals superbedankt!!


"Very good"

Friendly staff, good communication. 


"Onvergetelijke dag"

De fantastische, professionele begeleiding door mijn buddy heeft ervoor gezorgd dat ik volop heb genoten van alles. Ik heb een onvergetelijke dag gehad!