WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Uitleg met humor"

Een geweldige ervaring. Goede korte uitleg. Het is bijna niet uit te leggen, je moet het gewoon doen. Heel vet die vrije val!


"Niet twijfelen, maar doen! "

Vriendelijke en fijne ontvangst in het clubhuis. Relaxte uitleg van tandemmaster Leon. Hij stelt je echt op je gemak (want laten we eerlijk zijn, iedereen die het eerst een sprong gaat maken heeft wel wat last van de bibbers). Andere parachutisten zijn ook heel relaxed. Was een prachtige heldere zonnige herfstdag om te springen. De sprong was helemaal te gek. Een echte aanrader voor iedereen die de wens heeft om het ooit eens te doen.........niet meer twijfelen,maar doennnnnnn!!!! T is echt supergaaf. Groet


"Absolutely amazing"

Incredible feelings and a nice experience. They are absolutely amazing and very friendly. I will recommend them for sure. Thank you guys


"Doen!!! "

Afgelopen zaterdag hebben mijn dochter en ik een tandemsprong gedaan. Dank aan onze tandemmasters Edo en Edwin voor deze geweldige, onvergetelijke ervaring. Iedereen bij Skydive ENPC is ontzettend vriendelijk. Een volgende tandemsprong gaan wij zeker weer hier doen. Voor iedereen die nog mocht twijfelen: DOEN!!


"Fijne mensen"