WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Onvergetelijke ervaring"

Jullie hele team zijn ongelofelijk vriendelijke mensen. Jullie geven een zeer duidelijke briefing en geven de kandidaten een geruststellend en veilig gevoel. De man die met Eva gesprongen heeft was super leuk en had veel humor, TOP TOP TOP. Alle andere waren ook super fijne mensen die we tijdens de opnames ook hebben mogen leren kennen. Echt een familiegevoel, wij komen zeker terug! 


"Uniek"

Heel erg gaaf en leuk om een keer mee te maken. Het is een unieke ervaring en er werd goed verteld wat we moesten doen en ons te wachten stond. 


"Vertrouwd gevoel"

Het moment dat je uit het vliegtuig gaat gaf echt een kick! De instructeur gaf me ook goede uitleg en een vertrouwd gevoel. Het parkeren van de auto is soms wel wat lastig. 


"Zo relaxt"

Ik vond het super, een hele ervaring. Ik had een super leuke begeleider en camera man. Alles gaat zo relaxt met de uitleg en de begeleiding. Ik vond het perfect geregeld! 


"In één woord geweldig"

Het was geweldig. De instructies zijn goed. Wel had het brilletje iets beter mogen zitten.