WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Voor herhaling vatbaar"

Vanmiddag een tandemsprong gemaakt samen met tandemmaster Edwin, onvergetelijke ervaring en voor iedereen een aanrader! Super genoten en zeker voor herhaling vatbaar! heel vriendelijk personeel, stellen je op je gemak, goede uitleg en veiligheid voor alles! ENPC team bedankt voor deze nogmaals onvergetelijke ervaring, het was top!!!


"Het voelde gelijk veilig"

Super toffe sprong gehad. Duidelijke uitleg en goed personeel. Toen ik aankwam voelde het gelijk veilig.


"Professionals"

Vandaag met mijn zoon een tandem sprong gemaakt wat een team van professionele mensen na een heldere uitleg op weg voor de vrijval wat een ervaring was dit.bedankt Ido en Pieterjan en natuurlijk de camera mensen voor deze geweldige ervaring


"Genoten"

Een ongelofelijk heftig maar gaaf gevoel wanneer je tussen de wolken naar de grond toe stort. Daarna genoten van het mooie uitzicht en zelf ook mogen sturen! Top ervaring


"Goede ontvangst, begeleiding en uitleg"

Goede ontvansgt, begeleiding en uitleg voor de sprong.
Ik had vanavond een hele leuke Tandemmaster Wytse. De vrije val was echt vet en het hoogtepunt van de sprong. We gingen even op onze rug tijdens het verlaten van het vliegtuig maar dat merkte je nog niet eens. Heb zelf ook nog mogen sturen en ik heb zelfs. een draai mogen maken van 360 graden.  Het was zeker voor herhaling vatbaar.... Ook complimenten voor Laurens de cameraman.