WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Onvergetelijk"

Heb gisteren voor het eerste keer gesprongen, het was onvergetelijk!!! Grote dank aan Edwin voor een aandacht en het gevoel dat het helemaal goed zal gaan! 


"Intens genoten"

Jammer dat je voor je 50ste moet beginnen met solo springen, al vindt mijn omgeving dat niet zo erg als ik ...
Zojuist zag ik jullie weer lopen in de wei en langs de weg, aan de andere kant dit keer. Het drong even niet tot me door, anders had ik wel enthousiaster gegroet. Ik was in gesprek. Excuus ... Van die Tandemsprong onlangs heb ik elke minuut genoten. Het filmpje en de foto's zijn me ontzettend dierbaar. De cameraman Laurens krijgt dikke complimenten voor de positieve benadering. (Knap zoals hij in de lucht ineens voor je zweeft ...) Dat maakt het echt bijzonder. Bedankt. Ook Ioannes enorm bedankt, voor een mooie sprong en veilige landing. Hij heeft me echt laten genieten, de lach staat nog op mijn gezicht. Sorry dat ie al dat haar van me in zijn gezicht kreeg. De vrije val vond ik kicken en daarna zwevend mijn huis en de omgeving van hoog zien en een beetje tollen ... prachtig, en lekker spannend. Ik ben geen moment bang geweest, heb intens genoten.
Heel bijzonder bovendien was om op de foto's te zien dat we boven Zegestede sprongen, het kerkhof waar mijn vader nog niet zo lang ligt. Die ochtend was ik daar en dan vertel ik hem de nieuwtjes. Zo ook dat ik ging springen en op een tegen van hem hoopte .... Ik zie jullie vaak springen, wij wonen aan de rand van Zegge en kijken recht op het weiland waar jullie landen. En dan kriebelt het nog ... Best grote kans dat ik nog eens terug kom voor een tandemsprong ... de tweede, en nog een keer, de derde ... Wens jullie veel veilige 'sky dives' en landingen toe. Tot ziens.
Groetjes Annemieke


"Uitleggen kun je het eigenlijk niet, maar het is zo verschrikkelijk mooi, het maakt je echt een gelukkig mens!"

Op 14-08-2016 mijn  tandemsprong met videoexperience beleefd. Het wad echt fantastisch!!! De vrije val van 200km p/u is om in te lijsten. En daarna de vrijheid die je hebt als je onder de parachute hangt. Hoewel ik geen bucketlist heb is dit toch iets om een keer gedaan te hebben. En zeker voor herhaling vatbaar.

Ik wil mijn tandenmaster en cameravrouw enorm bedanken voor de geweldige betrokkenheid tijdens het hele sprong.


"GAAFSTE WAT IK OOIT HEB GEDAAN!"

Wat een superleuke verrassing heb ik gister gekregen van mijn vriendinnen...ik dacht dat ik een wateractiviteit ging doen (bikini en handdoek moest mee) maar in plaats daarvan stond ik ineens in Seppe voor een parachutesprong! Wat een supergave verrassing was dat! Bedankt Jeroen voor de leuke begeleiding, snap dat jij hieraan verslaafd bent, haha, zit nog steeds vol adrenaline ervan! Ik kan het iedereen aanraden want dit moet je ooit gedaan hebben, geweldig! Ps: ik wil nog een keer!!! Groetjes Yvonne


"Ik krijg die grijns niet van mijn gezicht!"

Mijn tandemcertificaat hangt, mijn video heb ik al ug keer terug gekeken... en die grijns zit nog steeds op mijn gezicht! Thanks Jens en Peter en de rest van het team voor een onvergetelijke ervaring !!!!