WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Best day ever!"

Best day ever. Team ENPC en Jeroen bedankt voor de fantastische uitleg en professionele begeleiding en het filmen. Dit met je 80jarige oma kunnen doen is toch geweldig! En dan nog een huwelijksaanzoek, het was amazing.


"Dit moet je een keer gedaan hebben"

Gisteren een tandemsprong gemaakt. Wat een geweldige ervaring. Kan het iedereen aanraden om dit een keer mee te maken bij ENPC. Nog steeds aan het nagenieten en de video is een gave herinnering en ontzettend leuk in elkaar gezet. Voor iedereen die twijfelt gewoon gaan.... bel ENPC en boek. Dit moet je een keer gedaan hebben. Edo(tandem) en laurens(cameraman) bedankt. Dit meegemaakt dankzij mijn vrouw en kids voor mijn verjaardag. Was fantastisch.


"Your wings already exist, all you have to do is fly..."

Ik blijf voorlopig nog wel even nagenieten, een ervaring uit duizenden en eentje die ik niet snel ga vergeten. De adrenaline die door je lichaam giert tijdens het jumpen, het intens genieten van de vrijheid en de stilte tijdens het afdalen.

Deze sprong werd mede mogelijk gemaakt door de toppers bij Skydive ENPC. Super begeleiding zowel vóór, tijdens als na de sprong, thumbs up voor de sfeer en persoonlijke aandacht...!

Cameraman: Marcel
Tandemmaster: Merijn

Thx for the kick


"Echt een aanrader"

Aanrader... zowel de tandemsprong als de club.
Bedankt tandemmasters en cameramensen voor deze toffe beleving!


"Adrenaline boost to the max !!!"

Gisteren weer een vinkje op de bucket list kunnen plaatsen!! Wat een geweldige ervaring, adrenaline boost to the max!!!! en wat een leuk team hebben jullie, Thanks en de groeten uit Riel