WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Ook voor mij als toeschouwer fantastisch!"

Ik heb niet gesprongen maar was te gast. Mijn vrouw heeft een tandemsprong voor haar verjaardag gedaan. Ik wil hier vooral even kwijt dat het zelfs voor mij als toeschouwer een fantastische ervaring was. Top mensen van de club. Ik heb geweldig genoten.


"Goede begeleiding"

Static line cursus gevold. Zeer goede begeleiding en gezellige club!


"Lang gekoesterde wens"

Vandaag een tandemsprong gemaakt. Een lang gekoesterde wens van mij. Het was in 1 woord GEWELDIG. Samen met instructeur Jarno genoten van de sprong. Zeker voor herhaling vatbaar.


"Verjaardagskado"

Gister voor mijn verjaardag een tandemsprong mogen maken als cadeau van mijn lieve gezin. Weinig tijd om voor te bereiden op wat er te gebeuren stond maar na een duidelijke briefing van Wytse ging het gebeuren...wat geweldig en gaaf was dit zeg! Wietse en je team jullie zijn top! Tot de volgende keer dan gaat manlief met me mee


"Eerste maar niet de laatste keer!"

Geweldige ervaring! Top maar dan ook top service en mensen! Eerste keer maar hopelijk niet de laatste keer! Als het aan mij ligt word dit nog een hobby van me! Echt geeeeeeweldig