WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Epic! "

They are amazing!!!!! I would recommend them anytime. Did my first sky diving with them !!! Epiccccc.


"In één woord GEWELDIG!"

Op zaterdag 13 mei 2017 hebben wij met een groep van 7 vrienden onze eerste tandemsprong gedaan bij ENPC. Een geweldige ervaring om nooit te vergeten. Complimenten aan alle instructeurs die ons die dag hebben begeleid. Allemaal zeer sympathieke mannen met ruime ervaring. In 1 woord GEWELDIG en zeker aan te raden om een keer te doen!! Dit moet je minimaal 1x in je leven hebben gedaan!!


"Canopy Course"

Fantastic round canopy course support and instructors in collaboration with Parachute Group Holland!


"Super leuke club"

Super leuke club waar kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht centraal staan, maar ook hand in hand gaan met gezelligheid en een ontspannen verenigingssfeer. Iedereen helpt mee om er een geslaagde dag van te maken en de ervaren instructeurs staan garant voor een leuke opleiding van hoog niveau. Altijd weer genieten!!!


"Gewoon een keertje doen"

Gewoon doen een keertje, is zo vet kei gaaf. En ik vind de video erbij geweldig. Bedankt voor deze geweldige ervaring!!!