WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Dag van mijn leven"

Fantastisch enthousiaste mensen die mij de dag van mijn leven hebben gegeven. Zeer professionele mensen , die weten waar ze op moeten letten om de sprong onvergetelijk te maken.Prachtige video erbij en leuk gemonteerd.

"Fantastische ervaring"

De tandemsprong was een fantastische ervaring.De begeleiding was supergoed. Jullie hebben een mooi team van lieve, fijne mensen die alles goed en duidelijk uitleggen.Een fijne plek om te zijn!

"Behulpzaam en gezellig"

Fantastisch leuke club! Voor mijn vriend die jarig was cadeau gegeven, en wat een beleving vond hij het! Ik hoor hem er nog steeds over praten haha. Mijn schoonmoeder is last minute ook meegegaan en ook zij heeft het als een adrenalinekick ervaren. En wat een leuke mensen bij ENPC; behulpzaam en gezellig. Het was zeker geslaagd en we komen nog eens terug!

"We komen zeker nog eens terug!"

Wat een geweldige ervaring deze tandemsprong! We hadden een super zonnige dag dus prachtig uitzicht vanuit de lucht en hele ervaren professionele Instructors. We komen graag nog een keer terug!


"Super Ervaring"

Wat een super ervaring heb ik gekregen. De voorbereiding, begeleiding en niet te vergeten de tandemmaster heb ik als fantastisch ervaren. Compliment aan jullie hoor, zal het zeker aanraden aan mijn vrienden