WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Echt fantastisch"

Het was echt fantastisch. Hele leuke mensen en goede uitleg. Echt een belevenis die je nooit vergeet. Dikke pluim voor de vereniging en de vrijwilligers.

"Geweldig!"

Dit was iets wat ik nog een keer wil beleven.geweldig!

"Van begin tot eind een topervaring"

We hebben echt een geweldige ervaring gehad. Een korte instructie en daarna lekker in het vliegtuig om te gaan springen. Het uitzicht was geweldig, konden heel veel kijken en zagen veel voor ons bekende plekken. Dit was onze eerste spring, maar zeker niet de laatste sprong.


"Film is een aanrader!"

Het was een geweldige ervaring. Ik had zelf een super aardige springpartner (of hoe je dat noemt) die alle ins en outs vertelde. Dat maakte het extra leuk. Film is een aanrader!

"Enthousiaste groep"

Ik heb een sprong cadeau gedaan aan mijn partner. Als outsider van de ervaring hebben jullie mij een welkom gevoel gegeven, alsof ik erbij hoorde.Uitmuntend in het vastleggen van de ervaring.Jullie zijn een enthousiaste groep met zoveel energie en positiviteit. Hou dat vast. Ik kan eenieder die wil skydiven jullie aanbevelen. Naast deze fantastische ervaring ga je weg met een gevoel alsof je nieuwe vrienden hebt gemaakt.