WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Uitermate geslaagd avontuur"

In alle opzichten een uitermate geslaagd avontuur: een prachtige locatie, ontzettend aardige mensen, een gedegen uitleg en een zeer vriendelijke, betrouwbare en geruststellende tandemmaster. En natuurlijk de sprong zelf, die buitengewoon spectaculair was. Kortom: aanvullend levensplezier ervaren!

"Voor herhaling vatbaar!"

Deze sprong kado gedaan aan mijn vriend. Een fantastische ervaring! Onwijs goed, duidelijk en simpel instructie waardoor je vertrouwen krijgt. Heldere communicatie, ook voor de toeschouwers, gezellig zitten voor het wachten met een drankje. Voor herhaling vatbaar!

"Ontspannen sfeer"

Ontzettend warm en vriendelijk ontvangst. Er werd flink gegrapt en dat zorgt voor een ontspannen sfeer. Super deskundig personeel, zou het zo weer overdoen en vooral fam. en vrienden aanbevelen juist hier je sprong te maken!!!

"Ontzettend gave ervaring"

ik vond het een ontzettend gave ervaring, daarom zou ik het ook zeker aanbevelen!

"Absolute aanrader!"

Wat een geweldige ervaring, één om nooit te vergeten. Goede en duidelijk uitleg, zeer enthousiaste mensen en een zeer aardige en geruststellende tandemmaster die je van A tot Z meeneemt in wat er allemaal gaat komen.Kortom, een absolute aanrader!