WAT ANDEREN VAN HUN SPRONG VONDEN

Lees hieronder wat anderen van hun tandemsprong vonden. Wij vinden het altijd erg leuk om te horen hoe u uw tandemsprong heeft ervaren. En willen u dan ook graag uitnodigen na uw eigen tandemsprong ook uw reactie hier achter te laten.

"Gewoon doen!"

Wat een waanzinnige ervaring! Ik heb me continu veilig gevoeld en wil jullie bedanken voor dit prachtige avontuur!Bij veel mensen staat parachutespringen op hun Bucket list. Gewoon doen!

"Echt een aanrader"

Op vrijdagmiddag een tandemsprong gemaakt. Professionele begeleiding, ontspannen sfeer en een veilig gevoel. Super gave ervaring, echt een aanrader!

"Mijn hart bonkte in mijn keel"

Wowww wat een ervaring!Zweethandjes, mijn hart bonkte in mijn keel maaarrr zou t graag nog een keer doen!Vriendelijke ontvangst, zeer goede uitleg, een geweldige instructeur die mij op mn gemak stelde en alles heel goed uitlegde!Ik raad t absoluut aan als je een adrenaline kick wil beleven en wil genieten van een waanzinnige sprong met top mensen!Nogmaals super bedankt!

"Bedankt!"

Super mooie ervaring en super goede begeleidingEcht een wow gevoel ENPCBEDANKT

"The Best!"

Uitleg voor de sprong was duidelijk. Ik voelde me direct op mijn gemak door de crew. #shoutout naar de tandemmeester die met mij gesprongen had—gewoonweg professioneel en geruststellend.#shoutout naar diegene die de video opgenomen had—the best!