Nieuws en blog

Wat is er gaande bij Skydive ENPC?

Kan ik zelf mijn parachute besturen?

Bij Skydive ENPC krijgen we regelmatig de vraag of het mogelijk is om zelf de parachute te besturen. Ja, dat is mogelijk! Misschien zelfs als je voor de eerste keer een sprong waagt.

Is parachutespringen gevaarlijk? | ENPC

Het is misschien wel de meest gestelde vraag aan onze medewerkers: Is parachutespringen gevaarlijk? Wij kunnen je geruststellen en zeggen dat de sprong wagen helemaal veilig is. Bij ENPC word je namelijk begeleid door professionals en maak je ook samen met een ervaren springer de afdaling naar beneden.

COVID Update - 2 maart

We hebben iedereen lang in spanning gehouden, of beter gezegd, het Ministerie heeft ons allemaal lang in spanning gehouden, maar helaas is er vooralsnog onvoldoende ruimte en mogelijkheden om weer te kunnen beginnen met springen. Wij zien ons daarom genoodzaakt om tot nader order dicht te blijven. Vermoedelijk zullen de eerstvolgende versoepelingen pas vanaf het eerste weekend van april plaats gaan vinden. Wij zullen vanzelfsprekend meer laten weten zo snel als wij meer duidelijkheid hebben. In de tussentijd blijft het mogelijk om een afspraak voor een tandemsprong te maken vanaf 3 april.