Openstaande vacature: Bijbaan baliemedewerk(st)er

09 februari 2022

Wij zijn op zoek naar versterking van ons team bij Skydive ENPC. Als ondersteuning zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke baliemedewerk(st)er. Dus wil jij graag bijverdienen bij een hecht team waar de sfeer altijd top is? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat kun je verwachten?

Als baliemedewerk(st)er ontvang je alle gasten die een geweldige dag gaan beleven in de lucht, neem je telefoontjes aan en verwerk je reserveringen in ons systeem. De werkdagen zijn zaterdag of zondag van 08:30 – 20:00 uur. Als extraatje ontvang je bovendien een tandemsprong of para opleiding cadeau en je krijgt een unieke ingang in de skydive community, waar een supersfeer en vriendschappen ontzettend belangrijk zijn. Een ideale werkomgeving dus voor jongeren die op zoek zijn naar een extra baantje in het weekend.

Wat we vragen:

We zijn op zoek naar iemand tussen de 16 en 22 jaar (iets ouder mag ook) die elk weekend met veel enthousiasme ons team wil komen versterken. Ben jij woonachtig in de omgeving van Roosendaal/Etten-Leur en zoek jij nog een manier om bij te verdienen? Dan is deze bijbaan ideaal voor jou!

Interesse?

Heb je interesse? Solliciteer dan direct via info@enpc.nl met je CV en een motivatiebrief en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen of meer informatie over de vacature kun je ook altijd contact opnemen via info@enpc.nl.