Summerboogie 2021

Laurens - 29 juli 2021Laurens Instructeur, Videoman

De Summerboogie staat over een paar weken weer voor de deur. De huidige richtlijnen staan het toe om onze boogie door te laten gaan en dat gaan we dan ook doen! Bij deze dus wat informatie over de invulling van de boogie.

Informatie

Springtechnisch:

De boogie duurt van 12 t/m 15 augustus en we hebben voor alle 4 de dagen 13.000 ft! Dit biedt ruimte om hele leuke dingen te doen. We hebben er voor gekozen om geen specifieke organizers te regelen, want we gaan voor een organise yourself principe. 
De combinatie van hoogte en een evenement van 4 dagen biedt naar ons idee namelijk een hele hoop mogelijkheden om initiatieven vanuit de leden te faciliteren en we doen dan ook een beroep op jullie! Wil je een speedstar, hit & run, FS4, FS8 of wat dan ook organiseren, treedt dan naar voren en geef het aan als je iets wil organiseren. De boogie is voor iedereen toegankelijk en er mag dus op ieder niveau iets georganiseerd worden. Alles is welkom! Aan jullie om er een succes van te maken.

Eten & Drinken:

Ook voor de inwendige mens zal gezorgd worden. Na een intensieve springdag is het per slot van rekening wel fijn als er ook iets gegeten kan worden. Dit jaar ook weer volgens het opgeven = betalen principe.
Donderdag: De hap van Netty 
Vrijdag: Pizza night
Zaterdag: BBQ met een drankje
Opgeven kan via deze link: Opgave Avondeten

Camping:

Omdat het vorig jaar ook goed is bevallen, zijn we aan de slag gegaan om ook dit jaar weer een kampeergelegenheid te faciliteren. Van het vliegveld en de gemeente hebben we weer toestemming om op dezelfde wijze een camping op te zetten op het vliegveld. Hiervoor zal ook vooraf 'geboekt' moeten worden. 
Opgeven voor de Camping kan via deze link: Opgave Camping