Versterking parachute vouwen

06 december 2022

Wij zijn op zoek naar een versterking van ons team bij Skydive ENPC. Als ondersteuning zijn wij namelijk op zoek naar jongeren die ons willen helpen als Packer om de parachutes klaar te maken voor onze parachutesprongen. Dus wil jij graag bijverdienen bij een hecht team waar de sfeer altijd top is? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat we vragen:

Jongeren die als Packer verantwoordelijk zijn voor het vouwen van de parachutes. Zo zorgen we ervoor dat het materiaal netjes blijft en iedereen veilig kan komen parachutespringen. We zijn hiervoor op zoek naar jongeren die hard willen werken en daarmee erg goed kunnen verdienen. Ben je woonachtig in de regio tussen Bergen op Zoom en Tilburg en zoek jij nog een manier om bij te verdienen, naast je school of studie? Dan is deze baan ideaal voor jou!

Wat je kunt verwachten:

Je krijgt bij ons betaald per gevouwen parachute. Hoe harder je werkt hoe meer je verdient dus. Je werkt op vrijdagmiddag, zaterdag en/of zondag, al hoeft dat niet per se iedere week alle dagen te zijn. Je krijgt van ons een opleiding hoe je de parachutes moet vouwen, zodat je direct aan de slag kan. Als extraatje ontvang je bovendien een tandemsprong cadeau en je krijgt een unieke ingang in de skydive community, waar een supersfeer en vriendschappen ontzettend belangrijk zijn. Een ideale werkomgeving dus voor jongeren die op zoek zijn naar een extra baantje in het weekend.

Wat moet je doen:

Klinkt dit als de ideale bijbaan voor jou? neem dan direct via info@enpc.nl contact met ons op. Voor vragen of meer informatie over de vacature kun je ook altijd contact opnemen.