Tandemsprong Nederland

Heb je altijd al een keer door de lucht willen zweven? Bij Skydive ENPC kun je met een tandemsprong dit onvergetelijke gevoel ervaren! Wij maken de tandemsprong voor jou een feest zodat jij met plezier en een goed gevoel de sprong ingaat. De instructeurs zullen je stap voor stap begeleiden naar dit letterlijke hoogtepunt.

Tandemsprong in Nederland voor iedereen

Skydive ENPC bestaat al meer dan 70 jaar en beschikt mede hierdoor over zeer ervaren instructeurs die jou stap voor stap zullen begeleiden naar je eerste sprong. Een tandemsprong is mogelijk voor vrijwel iedereen vanaf 12 jaar oud. Het gewicht van de tandempassagier mag echter wel maximaal 100 kilo bedragen. Zolang het weer het toestaat kunnen we in iedere tijd van het jaar springen. Wil jij je tandemsprong in Nederland nog bijzonderder maken? Kies dan voor de video experience. Hiermee wordt ieder moment van de tandemsprong op video vastgelegd, zodat je het later terug kunt kijken. Op zoek naar meer uitdaging dan één sprong? Bij ENPC bieden we ook verschillende opleidingen aan, waarmee jij jouw sprongen naar een hoger niveau tilt.

Commerciële tandemsprong in Nederland

Wil je een showsprong boeken voor commerciële doeleinden? Ook dat kan bij Skydive vereniging ENPC. Als non-profit organisatie zijn wij in staat om zeer scherpe tarieven te hanteren. Zo kun je voor een klein prijsje van jouw feest of evenement een waar spektakel maken. We bieden talloze mogelijkheden aan om een showsprong te koppelen aan marketingdoeleinden. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Meer informatie nodig over het uitvoeren van een tandemsprong?

Heb je nog vragen over de tandemsprong die we aanbieden? Wij leggen je graag uit hoe de activiteiten eruitzien en hoe de sprong zal verlopen. Onze experts nemen alle onderdelen met je door, zodat je niet voor verrassingen staat!