Skydive cadeaubon

Opzoek naar een cadeau maar je hebt geen idee wat je moet geven? ENPC Skydive heeft dé sensatie van Brabant! Geef de skydive cadeaubon van ENPC en verras de gelukkige ontvanger van de skydive cadeaubon met een cadeau van grote hoogte! Skydive ENPC ENPC is in 1948 opgericht en mag zich trots de eerste parachutisten club van Nederland noemen. Hierdoor hebben we dus al tientallen jaren aan ervaring! We werken dan ook met instructeurs op vrijwillige basis die passie hebben voor de parachute sport. Bij ENPC Skydive heb je dan ook gegarandeerd professionele begeleiding van het begin met de voorbereidingen, maar ook als je weer veilig bent geland. Verder bestaat het team specialisten onder andere uit videomensen, de piloot en begeleiders.

Waar kan ik de skydive cadeaubon voor gebruiken?

De skydive cadeaubon is te gebruiken voor verschillende activiteiten bij ENPC Skydive. Zo is het mogelijk om de cadeaubon in te wisselen voor de spectaculaire tandemsprong. Na een uitgebreide voorbereiding en briefing, maak je jezelf klaar voor een onvergetelijke ervaring. Samen met een van onze instructeurs zal je vanuit het vliegtuig met 200 km/h naar beneden duiken, om vervolgens rustig naar beneden te zweven als de parachute wordt geactiveerd.

Wil je deze ervaring laten vast leggen? Dat is ook mogelijk bij ENPC Skydive! Een van onze videomannen of vrouwen legt het moment voor de sprong, tijdens de sprong en de landing vast om dit voor altijd te kunnen herbeleven!

Opleiding skydive cadeaubon

Wil je uiteindelijk als professioneel parachutist solo uit het vliegtuig springen? Ook dat is mogelijk met de skydive cadeaubon. Je volgt dan een van onze twee opleidingen en zal worden opgeleid tot pro skydiver.

Heb je meer vragen over de skydive cadeaubon?

Wil je meer informatie over de skydive cadeaubon of heb je andere vragen over ENPC Skydive? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar.