Duosprong

Ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring en een enorme adrenalinekick? Dan is skydiven dé activiteit voor jou.
Onze ervaren instructeurs begeleiden je bij iedere stap. Goed vastgebonden aan je eigen instructeur van Skydive ENPC spring je uit het vliegtuig en raas je met 200 km/u naar beneden.

Een duosprong (ook wel 'tandemsprong' genoemd) is de ultieme ervaring voor de beginnend skydiver!

Wat is een duosprong?

Een duosprong (ook wel een 'tandemsprong' genoemd) is een mogelijkheid voor beginners om op een veilige manier de te skydiven. Bij Skydive ENPC hebben we al meer dan 70 jaar ervaring met parachutespringen en springen wij met passie en plezier. Onze instructeurs ontvangen je op onze thuisbasis, vliegveld Breda International Airport tussen Breda en Roosendaal, en leggen je uit hoe het proces van de parachutesprong eruit ziet. Bij de sprong zelf zit je uiteraard goed vastgebonden aan je begeleider. Een geheel veilige en geweldige ervaring!

Bovendien biedt Skydive ENPC de mogelijkheid om de hele ervaring op foto én video vast te leggen. Met ons 'video experience'-pakket springt er een cameraman met je mee die de hele vrije val op beeld vastlegt. Zo kun je tot lang na je sprong nagenieten van de onvergetelijke ervaring.

Skydive ENPC wie wij zijn

Skydive ENPC is een parachutistenvereniging, gevestigd in Bosschenhoofd op Breda Airport, tussen Breda en Roosendaal. Wij hebben al meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van parachutespringen en nog steeds maken we van iedere ervaring een feestje, met veel passie en plezier! Het begon ooit in 1948, toen onze vereniging werd opgericht. Ruim 70 jaar later is onze passie voor parachutespringen nog niets verminderd. We vinden het belangrijk dat iedere parachutespringer, of het nu de eerste keer is of niet, de ervaring van zijn leven heeft. 

Lees hier meer over onze vereniging én onze instructeurs!

Wat zijn de kosten van een duosprong?

Bij het kiezen van een duosprong/tandemsprong heb je de keuze uit twee opties: de 'basic experience' of de 'video experience'. In beide gevallen beleef je natuurlijk de absolute uitdaging! Je wordt van A tot Z begeleidt als je ervoor kiest om dit avontuur met beide handen te aan te pakken. Met de 'video experience' springt er tijdens jouw parachutesprong echter een video-instructeur mee die de hele ervaring op HD-beeld vastlegt! Aan het einde van de dag krijg je deze video direct mee naar huis, zodat je het nog vele malen terug kunt kijken. 

De kosten voor beide opties zijn als volgt:

  • Basic experience: €220
  • Video experience: €315

Klik hier om jouw duosprong te boeken!

Een duosprong cadeau doen

Wil jij iemand verrassen met een duosprong? Dat is natuurlijk mogelijk! Je kunt op de pagina 'Tandemsprong Boeken' direct een parachutesprong boeken en alle juiste gegevens invullen van degene die de sprong gaat maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden om een parachutesprong cadeau te doen? Neem dan gerust even contact met ons op door te bellen naar 0165 320 955 of mail info@enpc.nl.