Parachutespringen Brabant

Wil je zelf binnenkort graag parachutespringen in Brabant of een sprong cadeau doen? Skydive ENPC te Bosschenhoofd, tussen Roosendaal en Breda, maakt het allemaal mogelijk. Bij onze vereniging, met meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van parachutespringen, ben je aan het juiste adres. Met onze ervaren instructeurs maken we er een onvergetelijke dag van!


Samen of zelfstandig parachutespringen in Brabant

Bij Skydive ENPC is het mogelijk om zelfstandig of samen een parachutesprong uit te voeren. Voor beginners wordt een tandemsprong aangeboden, voor iedereen van 12 jaar en ouder. Tijdens de sprong zit je vast aan een instructeur die je gedurende het hele proces zal begeleiden. Een tandemsprong kost bij ons €209.

De ervaring van het parachutespringen extra speciaal maken? Kies dan voor het video experience pakket. De hele experience wordt dan op film vastgelegd zodat je er na afloop nog lang van kunt genieten.

Wil je liever zelfstandig parachutespringen in Brabant, dan kun je bij ons een Static Line opleiding volgen. Bij deze opleiding horen theorie- en praktijklessen, vijf static line sprongen en een aanvullende WA verzekering. Daarnaast wordt je voor de rest van het kalenderjaar automatisch lid van onze gezellige club te Bosschenhoofd, gelegen tussen Roosendaal en Breda, en krijg je een aspirant-lidmaatschap van de KNVvL (Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart).

Wat is een tandemsprong?

De eerste keer parachutspringen is natuurlijk spannend. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom zorgen we ervoor dat je tijdens de hele ervaring bij wordt gestaan door een ervaren instructeur. Je wordt door deze instructeur hartelijk ontvangen, krijgt uitleg over de sprong en je gaat uiteindelijk samen de lucht in. Zo kun je optimaal genieten van de once in a lifetime ervaring én genieten van het prachtige landschap van Brabant tijdens je vrije val.

Klik hier voor meer informatie over de tandemsprong.

Heb je nog vragen over parachutespringen in Brabant?

Wil je meer weten over de sprongen die wij aanbieden of de opleidingen die je bij ons kunt volgen? Neem dan contact op met ons. Wij geven je specialistisch advies waarmee je alle uitleg krijgt over het parachutespringen in Brabant.

Expert parachutespringen in Brabant

Wil je na je Static Line opleiding door om ervaren parachutespringer te worden. Maak dan gebruik van ons innovatieve A-Brevet programma. Tijdens de opleiding zul je al snel je eerste zelfstandige vrije val ervaren. Na vele oefeningen en trainingen ga je leren hoe je kunt draaien of hoe je een formatiesprong kunt maken. Bij het volledig afronden van deze opleiding ontvang je je A-Brevet en kun je jezelf een "beginnend vrije val sportparachutist" noemen!