Cadeau parachutespringen

Wil je iemand verassen met een spectaculair cadeau van grote hoogte? Skydive ENPC bij Breda International Airport maakt het mogelijk om een cadeau te geven waarbij je kan parachutespringen. Dit cadeau is zeker uniek en zal voor lange tijd herinnerd worden door de ontvanger. Met het cadeau parachutespringen, spring je alleen na een uitgebreide opleiding of met een instructeur als het een tandemsprong betreft. Het team bestaat uit professionele instructeurs en begeleiders die zich gepassioneerd op vrijwillige basis inzetten voor de parachutisten sport. We bestaan al sinds 1949 dus bij ons ben je verzekerd van de ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan. ENPC Skydive zorgt voor de hoogste sensatie van Brabant!

Wat zijn de mogelijkheden voor het cadeau parachutespringen?

Besluit je om de hoogste sensatie van Brabant en dus het cadeau parachutespringen te geven, dan zijn er verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van de cadeaubon.

Zo kan je kiezen om de tandemsprong te beleven. Hierbij word je na uitgebreide voorbereidingen meegenomen in het vliegtuig en zal je van grote hoogte samen met een instructeur naar beneden springen! Na de snelle afdaling met 200 km/h, zweef je rustig naar beneden om ondertussen te kunnen genieten van het Brabantse landschap.

Cadeau parachutespringen opleiding

Ook is het mogelijk om een opleiding tot professioneel parachutist te volgen. Je doet dan een cursus met theorie- en praktijkexamen om dan uiteindelijk solo uit het vliegtuig te mogen springen. Er is keuze uit de opleiding “Static Line” en voor actief defensie personeel de opleiding “militaire Wing”.

Wil je meer informatie over het cadeau parachutespringen?

Wil je meer weten over wat we bij ENPC Skydive voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvende contact met ons op. Ons team van specialisten zit voor je klaar om je advies te geven over de cadeaus en andere mogelijkheden bij ENPC Skydive!