Cadeau parachutespringen

Wil je iemand verassen met een spectaculair cadeau van grote hoogte? Skydive ENPC bij Breda International Airport maakt het mogelijk om een cadeau te geven waarbij je kan parachutespringen. Dit cadeau is zeker uniek en zal voor lange tijd herinnerd worden door de ontvanger. Met het cadeau parachutespringen, spring je alleen na een uitgebreide opleiding of met een instructeur als het een tandemsprong betreft. Het team bestaat uit professionele instructeurs en begeleiders die zich gepassioneerd op vrijwillige basis inzetten voor de parachutisten sport. We bestaan al sinds 1949 dus bij ons ben je verzekerd van de ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan. ENPC Skydive zorgt voor de hoogste sensatie van Brabant!

Wat zijn de mogelijkheden voor het cadeau parachutespringen?

Besluit je om de hoogste sensatie van Brabant en dus het cadeau parachutespringen te geven, dan zijn er verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van de cadeaubon.

Zo kan je kiezen om de tandemsprong te beleven. Hierbij word je na uitgebreide voorbereidingen meegenomen in het vliegtuig en zal je van grote hoogte samen met een instructeur naar beneden springen! Na de snelle afdaling met 200 km/h, zweef je rustig naar beneden om ondertussen te kunnen genieten van het Brabantse landschap.

Parachutesprong cadeau doen

Bij ENPC Skydive is het mogelijk om parachute springen cadeau te geven aan iemand die je kent. Deze adembenemende ervaring kan je daarnaast ook vast laten leggen dankzij de video experience. Voor maar een kleine extra bedrag kan jij ervoor zorgen dat de persoon die het cadeau ontvangt deze unieke ervaring nooit meer zal vergeten. Geef de hoogste sensatie van Brabant weg als een onvergetelijk geschenk. Neem contact op voor alle mogelijkheden of koop hier je cadeaubon!

CADEAU PARACHUTESPRINGEN OPLEIDING

Ook is het mogelijk om een opleiding tot professioneel parachutist te volgen. Je doet dan een cursus met theorie- en praktijkexamen om dan uiteindelijk solo uit het vliegtuig te mogen springen. Er is keuze uit de opleiding “Static Line” en voor actief defensie personeel de opleiding “militaire Wing”. Na het volgen van de Static Line opleidingen is er ook nog een vervolgopleiding mogelijk!

Bekijk hier alle informatie over de opleidingen!

WIL JE MEER INFORMATIE OVER HET CADEAU PARACHUTESPRINGEN?

Al sinds 1948 begeleiden de specialisten van ENPC met veel passie en enthousiasme de mensen die willen springen. Er is geen winstoogmerk waardoor er extra veel aandacht wordt gegeven aan de individuele springer.

Wil je weten welke vormen van parachute springen jij cadeau kan doen? Neem dan vrijblijvende contact met ons op. Ons team van specialisten zit voor je klaar om je advies te geven over de parachutesprong cadeaus en andere mogelijkheden bij ENPC Skydive!