Skydiven Roosendaal

Ben je op zoek naar een unieke ervaring? Of zoek je een vrije val ervaring? ENPC biedt de mogelijkheid om te kunnen skydiven in de omgeving van Roosendaal! Skydive ENPC is in 1948 opgericht met als doel om oud-militairen uit Nederlands-Indië de kans te geven om de sport parachutespringen te kunnen beoefenen. Hierdoor hebben we jarenlange ervaring en mogen we ons trots de Eerste Nederlandse Parachutisten Club noemen. We opereren vanaf Breda International Airport wat te vinden is tussen Roosendaal en Breda. We werken met instructeurs die zich inzetten met passie en op vrijwillige basis om je de beste begeleiding te bieden tijdens het skydiven in Roosendaal.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij ENPC zijn er verschillende mogelijkheden. Wil je een echte “once in a lifetime vrije val ervaring” meemaken? Dan is de tandem parachutesprong iets voor jou! Wat staat je dan te wachten? Bij ENPC bereiden we je van A tot Z voor om samen met een ervaren instructeur deze geweldige parachute sprong in Roosendaal te maken. Je maakt een vrije val met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur om vervolgens te kunnen genieten van het spectaculaire Brabantse landschap! Bij de tandemsprong is het mogelijk om de instructie, voorbereiding, sprong en alles wat erbij komt kijken te laten opnemen door onze gespecialiseerde videomensen. Zo kan je altijd en overal dit moment herbeleven.

Professioneel skydiven

Vind jij parachtue springen in Roosendaal heel erg leuk? Wil je een stap verder gaan en een opleiding tot parachutist doen? Ook dan ben je bij ENPC skydive op het juiste adres. Met de opleiding Static Line leiden we je op tot zelfstandig parachutist. Na het behalen van deze opleiding bieden wij nog verschillende uitdagingen aan. Denk bijvoorbeeld aan het vrije val programma of een ander uitdagend programma waarbij je tijdens iedere sprong een nieuwe opdracht meekrijgt.

Ben je actief bij defensie? Dan is de opleiding militaire Wing interessant voor je. Deze opleiding is uiteraard uitsluitend voor mensen die actief zijn in defensie. Wil jij graag parachute springen in Roosendaal leren? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

Skydiven in Roosendaal met video experience

Wil jij de opwinding tijdens de voorbereiding, de spanning van het moment dat het luik opengaat, of de adrenaline tijdens de val terug kijken na het skydiven in Roosendaal? Dat is mogelijk dankzij de video experience die ENPC aanbiedt. Sky diving in Roosendaal is absoluut een ervaring om nooit meer te vergeten en dankzij deze unieke beelden zal deze ervaring ook nooit vergeten worden.

Dankzij deze video experience kan jij op ieder moment deze unieke val herbeleven. Op de site zijn al veel beelden te zien van mensen die jou voor zijn geweest. Lijkt het jou leuk om te skydiven in Roosendaal? Meld je dan nu aan!

Meer weten over Skydiven in Roosendaal?

Met al meer dan 70 jaar ervaring staan onze vrijwilligers iedere dag weer klaar om jou vol passie en vrolijkheid te begeleiden bij je sprong. Als Eerste Nederlandse Parachtue Club weten wij als geen ander waar we op moeten letten. Hierdoor kunt u op ons vertrouwen en zal er nooit iets misgaan tijdens de sprong. Wil je meer informatie over skydiven in Roosendaal bij ENPC of heb je andere vragen ? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen bij je vraag.