Skydiven Roosendaal

Ben je opzoek naar een unieke ervaring? ENPC biedt de mogelijkheid om te kunnen skydiven in de omgeving van Roosendaal! Skydive ENPC is in 1948 opgericht met als doel om oud-militairen uit Nederlands-Indië de kans te geven om de sport parachutespringen te kunnen beoefenen. Hierdoor hebben we jarenlange ervaring en mogen we ons trots de Eerste Nederlandse Parachutisten Club noemen. We opereren vanaf Breda International Airport wat te vinden is tussen Roosendaal en Breda. We werken met instructeurs die zich inzetten met passie en op vrijwillige basis om je de beste begeleiding te bieden tijdens het skydiven in Roosendaal.

Skydive Roosendaal: wat zijn de mogelijkheden?

Bij ENPC zijn er verschillende mogelijkheden voor een skydive Roosendaal. Wil je een echte “once in a lifetime ervaring” meemaken? Dan is de tandemsprong iets voor jou! We bereiden je dan van A tot Z voor om samen met onze instructeurs deze geweldige sprong te maken. Je valt dan een halve minuut met 200 km/h naar beneden om vervolgens te kunnen genieten van het spectaculaire Brabantse landschap! Bij de tandemsprong is het mogelijk om de voorbereiding, sprong en alles wat erbij komt kijken te laten opnemen door onze gespecialiseerde videomensen. Zo kan je altijd en overal dit moment herbeleven.

Professioneel skydiven Roosendaal

Wil je een stap verder gaan en een opleiding tot parachutist doen? Ook dan ben je bij ENPC skydive op het juiste adres. Met de opleiding Static Line leiden we je op tot zelfstandig parachutist. Ben je actief bij defensie? Dan is de opleiding militaire Wing interessant voor je.

Wil je meer weten over skydive Roosendaal?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij ENPC skydive Roosendaal of heb je andere vragen over het skydiven of een opleiding volgen? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen bij je vraag.