Skydiven Roosendaal

Ben je op zoek naar een unieke ervaring in de regio Roosendaal? Zoek je een 'once in a lifetime' ervaring? Dan is skydiven iets voor jou! Bij Skydive ENPC kun jij jou eerste tandemsprong maken met prachtig uitzicht op de stad Roosendaal! Skydive ENPC opereert vanaf Breda International Airport in Bosschenhoofd, op slechts enkele kilometers van Roosendaal. Bij ons maak jij jouw eerste parachutesprong, ervaar je de adrenaline van een échte vrije val en krijg je een belevenis die jij je altijd zal herinneren. Bij Skydive ENPC werken we met instructeurs die zich inzetten met passie en op vrijwillige basis om je de beste begeleiding te bieden tijdens het skydiven.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij ENPC zijn er verschillende mogelijkheden. Wil je een echte “once in a lifetime vrije val ervaring” meemaken? Dan is de tandem parachutesprong iets voor jou! Wat staat je dan te wachten? Bij ENPC bereiden we je van A tot Z voor om samen met een ervaren instructeur deze geweldige parachute sprong in Roosendaal te maken. Je maakt een vrije val met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur om vervolgens te kunnen genieten van het spectaculaire Brabantse landschap! Bij de tandemsprong is het mogelijk om de instructie, voorbereiding, sprong en alles wat erbij komt kijken te laten opnemen door onze gespecialiseerde videomensen. Zo kan je altijd en overal dit moment herbeleven.

Opleiding skydiven

Vind jij parachute springen in Roosendaal heel erg leuk? Wil je een stap verder gaan en een opleiding parachutespringen volgen? Ook dan ben je bij Skydive ENPC aan het juiste adres. Wij geven namelijk ook met regelmatig Statis Line-opleidingen. Met deze opleiding leiden we je op tot zelfstandig parachutist. In een weekend krijg je zowel theorie als praktijk lessen en, als alles goed gaat, mag je na dit weekend zelfstandig skydiven. Na het behalen van deze opleiding bieden wij nog verschillende uitdagingen aan. Denk bijvoorbeeld aan het vrije val programma of een ander uitdagend programma waarbij je tijdens iedere sprong een nieuwe opdracht meekrijgt.

MILITAIRE WING

Ben je actief bij defensie? Dan is de opleiding militaire Wing interessant voor je. Deze opleiding is uiteraard uitsluitend voor mensen die actief zijn in defensie. Wil jij graag parachute springen in Roosendaal leren? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

Over Skydive ENPC

Skydive ENPC is in 1948 opgericht met als doel om oud-militairen uit Nederlands-Indië de kans te geven om de sport parachutespringen te kunnen beoefenen. Hierdoor hebben we jarenlange ervaring en mogen we ons trots de Eerste Nederlandse Parachutisten Club noemen. Bij onze vereniging staan plezier, gezelligheid en veiligheid voorop. Dat betekent dat we er alles aan doen om jou een van de mooiste momenten van je leven te bezorgen. Van instructies tot sprong, we houden alles persoonlijk en in een top sfeer.

OPENINGSTIJDEN

Bij Skydive ENPC springen we in principe het hele jaar door op zaterdag en zondag, zolang de weersomstandigheden dit toelaten. Door een beetje kou laten we ons niet tegenhouden, maar regen of wind zijn soms spelbreker. In de maanden waarin het over het algemeen beter weer is, zijn we bovendien ook op vrijdag en op feestdagen geopend. De eerste vlucht gaat om 9:30 uur de lucht in en de laatste tandemsprong is om 18:30 uur.

Boek hier jouw tandemsprong!

Meer weten over Skydiven in Roosendaal?

Met al meer dan 70 jaar ervaring staan onze vrijwilligers iedere dag weer klaar om jou vol passie en vrolijkheid te begeleiden bij je sprong. Als Eerste Nederlandse Parachtue Club weten wij als geen ander waar we op moeten letten. Hierdoor kunt u op ons vertrouwen en zal er nooit iets misgaan tijdens de sprong. Wil je meer informatie over skydiven in Roosendaal bij ENPC of heb je andere vragen ? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen bij je vraag.