Parachutespringen Eindhoven

Parachutespringen in de omgeving van Eindhoven? Dan ben je bij Skydive ENPC aan het juiste adres. Met ruim 70 jaar ervaring zijn wij de langst bestaande én gezelligste parachutisten vereniging van Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij je het beste begeleiden tijdens je sprong.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor parachutespringen? Lees dan verder of boek direct jouw parachutesprong!

Tandemsprong: jouw eerste parachutesprong

Ben jij op zoek naar een geweldig avontuur en de mooiste adrenaline kick die er bestaat? Dan is parachutespringen zeker iets voor jou! Bij Skydive ENPC kun je jouw eerste parachutesprong maken, een zogenaamde tandemsprong. Dat betekent dat je jouw eerste parachutesprong maakt samen met een ervaren instructeur van ENPC. Deze 'tandemmaster' begeleidt jou van begin tot eind en zorgt ervoor dat dit een ervaring wordt om nooit meer te vergeten.

Tandemsprong maken

Voor de eerste keer parachutespringen is natuurlijk spannend. Daarom vinden we bij Skydive ENPC het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en optimaal kunt genieten van de ervaring. Wij staan voor veiligheid, gezellig en persoonlijk contact. Onze enthousiaste en ervaren tandemmasters begeleiden je van A tot Z: ze vangen jou op bij aankomst op het vliegveld en blijven de gehele activiteit bij je.

Ben je benieuwd hoe zo'n dag en parachutesprong er precies uit ziet? Een groot aantal waaghalzen gingen je al voor én boekten een tandemsprong met video-experience. Bekijk deze video's op onze 'Media'-pagina.

Opleiding parachutespringen Eindhoven

Wil je graag zelfstandig parachutespringen in Eindhoven? Met een opleiding van ENPC leren we je stap voor stap hoe je dit doet. Zo kunnen we je op een veilige manier de kneepjes van het vak leren. Onze instructeurs beschikken over ruime ervaring. Omdat alle instructeurs bij ENPC vrijwilligers zijn, doen zij dit voor hun plezier. Zij houden alle lessen leuk zodat jij plezier blijft hebben in het parachutespringen in Eindhoven. Benieuwd naar het kostenplaatje? Een Static Line opleiding kost €449,- waarbij onder andere 5 sprongen zijn inbegrepen. Na het succesvol afronden van de Static Line opleiding kun je een vervolgopleiding doen met behulp van ons vrije val programma. Met het succesvol afronden van dit programma behaal je je A-Brevet. De kosten van dit programma varieert op basis van het aantal lessen dat je nodig hebt.

Meer informatie over parachutespringen in Eindhoven

Wil je graag parachutespringen maar wil je eerst weten wat er allemaal bij komt kijken? Neem contact met ons op en stel je vragen aan een van onze specialisten. Zij vertellen je met plezier wat je te wachten staat en hoe de voorbereiding zal verlopen.

Wist je dat..

We krijgen regelmatig vragen over parachutespringen en de tandemsprong in het algemeen. Daarom hebben we een aantal meest gestelde vragen op een rij gezet en voor je beantwoordt.

Wist je dat..

  • We bij Skydive ENPC het hele jaar door springen als het weer het toelaat?
  • De temperatuur hierbij geen belemmering is? Als het kouder weer is neem je een dikke trui mee, dan regelen wij de rest!
  • Iedereen boven de 12 jaar een tandemsprong mag maken, als je het aandurft en gezond bent van lijf en leden.
  • Het niet toegestaan is om eigen foto- of videomaterialen mee te nemen. Als je de activiteit vast wil laten leggen, kun je de 'video-experience' boeken. Onze ervaren cameramensen zorgen er dan voor dat de gehele sprong wordt vastgelegd.
  • Je de sprong online kunt afrekenen met iDeal (of Bancontact), maar ook op locatie met pin en cash kunt betalen. Wij accepteren helaas geen biljetten van €200 en €500.
  • Het maximale gewicht voor een tandempassagier 100 kg is.

Twijfel je nog over het maken van een tandemsprong? Lees dan hier de 5 belangrijkste redenen waarom je een parachutesprong moet maken!