Outdoor Skydiven

Ben je opzoek naar een uitdaging en deins je niet terug voor spanning en sensatie? Kom dan bij ENPC outdoor skydiven! We bieden verschillende mogelijkheden voor de echte durfals om outdoor te kunnen skydiven. ENPC Skydive Skydive bestaat al sinds 1948 en is begonnen met als doel om oud-militairen uit Nederlands-Indië parachute te laten springen als sport. Ook is de Eerste Nederlandse Parachutisten Club (ENPC) de oudste en ervaren club van Nederland.

En daar zijn we trots op! Onze instructeurs bestaan dan ook uit vrijwilligers die zich vol passie inzetten voor deze prachtige sport. We zijn ook geen commerciële club en kunnen zo garanderen dat we jou de beste begeleiding kunnen bieden.

Outdoor skydiven bij ENPC: wat zijn de mogelijkheden?

Als je bij ons wilt outdoor skydiven, heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden. Ben je opzoek naar een onvergetelijke ervaring? Dan is misschien de tandemsprong iets voor je. Je krijgt na een gedetailleerde briefing en voorbereiding de kans om samen met een van onze gespecialiseerde instructeurs je sprong te maken. Bij de tandemsprong is het mogelijk om alles van begin tot eind te laten opnemen door onze video instructeur, zodat je waar en wanneer je ook maar wilt, dit sensationele moment kunt herbeleven!

Outdoor skydiven met een showsprong

Het is ook mogelijk om voor commerciële doeleinden een showsprong te organiseren bij ENPC. Wat dacht je van een spectaculaire opening van een toernooi of het openen van een zakelijk evenement? Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld (sponsor)vlaggen mee te geven aan de parachutist. De mogelijkheden zijn bij ENPC Skydive eindeloos!

Wil je meer informatie over outdoor skydiven bij ENPC?

Wil je meer informatie over skydive mogelijkheden of wil je meer weten over onze opleidingen tot (militair) parachutist? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze specialisten staan je graag te woord om de mogelijkheden met je te bespreken.