Wat kost een parachutesprong?

De kosten van een parachutesprong bij Skydive ENPC zijn erg afhankelijk van ons aanbod parachutesprongen. Is het je eerste keer parachute springen? Dan kies je voor de tandemsprong en beleef je de ervaring van je leven vanaf €209 (Basic experience). Daarnaast kun je bij ons een losse parachutesprong te boeken voor bijvoorbeeld commerciële doeleinden. Ben je geïnteresseerd in het halen van een brevet? Dan bieden we twee verschillende opleidingen aan om te volgen en als professional te slagen!

Wat kost een parachutesprong? Tandem- en showsprong

Als je niet opzoek bent naar een opleiding om parachute te kunnen springen, bieden we bij ENPC Skydive ook de mogelijkheid om een tandem- of showsprong te doen. Met de tandemsprong beleef je een absolute uitdaging! Bij ons word je van A tot Z begeleidt als je kiest om dit avontuur aan te gaan. Daarnaast is het mogelijk om je voorbereiding, sprong en alles wat erbij komt kijken vast te leggen op film en video! Zo kun je wanneer en waar je ook bent, deze gave ervaring steeds opnieuw beleven!

Wat kost een parachutesprong voor speciale gelegenheden?

De kosten voor de tandemsprong zijn als volgt:

  • Basic experience: €209,-
  • Video experience (tandemsprong, HD-video op USB + gratis online video): €298,-

Heb je iets te vieren, een open dag of zakelijk evenement of jubileum en wil je een spectaculaire indruk achterlaten op je relaties? Kies dan voor de showsprong! Samen bespreken we de mogelijkheden om bijvoorbeeld een vlag of andere attributen mee te nemen, of springen de parachutisten uit de het vliegtuig in bedrijfskleding of een clubtenue! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wil je meer weten over wat kost een parachute sprong?

Wil je meer weten over ons aanbod parachute sprongen of heb je vragen over bijvoorbeeld een van onze opleidingen als parachutist? Neem dan contact op met een van onze specialisten van ENPC Skydive! Ze vertellen je graag meer over ons aanbod parachute sprongen of helpen je met je andere dringende vragen.