Wat kost een parachutesprong?

Ben jij benieuwd wat de kosten van een parachutesprong bij Skydive ENPC zijn? Als het je eerste keer parachutespringen is maak je een zogenaamde tandemsprong en beleef je de ervaring van je leven vanaf €220 (Basic experience)! Op onderstaande pagina lees je er alles over.

Ben je geïnteresseerd in het maken van een parachutesprong? Bekijk dan hier de mogelijkheden!

Tandemsprong: je eerste parachutesprong

Als je voor de eerste keer een parachutesprong maakt, dan maak je een duosprong samen met een van onze ervaren tandemmasters. Met deze tandemsprong beleef je natuurlijk een absolute uitdaging! Bij ENPC word je van A tot Z begeleid als je kiest om dit avontuur aan te gaan. Je wordt door jouw instructeur welkom geheten en hij of zij loopt samen met jou door alle instructies heen. Op het moment supreme stappen je samen uit het vliegtuig en raas je met 200 km/u naar beneden!

Zo'n 'once in a lifetime' ervaring wil je natuurlijk altijd terug willen kijken. Daarom is het bij Skydive ENPC mogelijk om jouw hele activiteit vast te laten leggen op foto en video met onze speciale 'video-experience'. Er springt samen met jou een cameraman/-vrouw mee naar beneden zodat jouw hele sprong wordt gefilmd. Wat kost een parachutesprong met video-experience? Voor deze parachutesprong betaal je €315.

Bekijk op onze 'Media'-pagina voor alle video's van de afgelopen tandemsprongen. Zo zie je precies hoe de sprong wordt vastgelegd.

Wat kost een parachutesprong?

De kosten voor de tandemsprong zijn als volgt:

  • Basic experience: €220,-
  • Video experience (tandemsprong, HD-video op USB + gratis online video): €315,-

Als je een opleiding parachutespringen wil volgen, kies je voor de 'Static Line'-opleiding. Tijdens twee weekenddagen leer je de theorie en praktijk van parachutespringen en kun je aan het einde solo uit het vliegtuig springen. De kosten voor opleiding parachutespringen:

  • Static line opleiding: €459,-

Heb je iets te vieren, een open dag of zakelijk evenement of jubileum en wil je een spectaculaire indruk achterlaten op je relaties? Kies dan voor de showsprong! Samen bespreken we de mogelijkheden om bijvoorbeeld een vlag of andere attributen mee te nemen, of springen de parachutisten uit de het vliegtuig in bedrijfskleding of een clubtenue! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wil je meer weten over wat kost een parachute sprong?

Wil je meer weten over ons aanbod parachute sprongen of heb je vragen over bijvoorbeeld een van onze opleidingen als parachutist? Neem dan contact op met een van onze specialisten van ENPC Skydive! Ze vertellen je graag meer over ons aanbod parachute sprongen of helpen je met je andere dringende vragen.