Uit een vliegtuig springen?

Beleef de adrenaline kick van je leven en kom uit een vliegtuig springen bij Skydive ENPC. De hoogste sensatie van Brabant!

Maak de ultieme parachutesprong!

Of je nu uit een vliegtuig wil leren springen, een tandem parachutesprong wilt maken of een ervaren springer bent: bij parachutisten vereniging Skydive ENPC (de Eerste Nederlandse Parachutisten Club) waag jij de sprong. Skydive ENPC vind je tussen Breda en Roosendaal op Breda Airport. Je kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met parachutespringen.

Tandemsprong: samen uit een vliegtuig springen

Wil jij uit een vliegtuig springen? De makkelijkste manier om een parachutesprong te maken is door middel van een tandemsprong. Een tandemsprong is een bijzondere en onvergetelijk ervaring. Samen zorgen we ervoor dat je klaar bent om de vlucht van je leven te maken. Geef je over en geniet van een onvergetelijk ervaring en het prachtige Brabantse landschap. Klik hier voor meer informatie over een tandem parachutesprong.

Geef iemand de ultieme ervaring cadeau

Wil je graag de ultieme ervaring cadeau doen? Reserveer dan een tandemsprong. Naast de tandemsprong is het ook mogelijk om een videoreportage cadeau te doen. De hele ervaring wordt op video vastgelegd. Zo kan je naderhand nagenieten van de onvergetelijk ervaring. 

Uit een vliegtuig springen met een foto & videoreportage? Laat jouw onvergetelijke moment vastleggen!

De spanning op het moment dat het luik van het vliegtuig open gaat en de adrenaline tijdens de val geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Een belevenis om nooit te vergeten. Laat jouw onvergetelijke moment vastleggen. Zo kun je het moment altijd herbeleven!

Helemaal alleen uit een vliegtuig springen

Altijd al gedroomd over helemaal alleen uit een vliegtuig springen? Zelfstandig door de lucht vallen en je parachute openen? Bij Skydive ENPC leren we jouw zelfstandig parachutespringen. Skydive ENPC biedt verschillende opleidingen aan voor mensen die zelf de sprong willen wagen. Tijdens de cursus krijg je een theorie- en praktijkexamen en leer je de basis van skydiven. Tijdens de lessen word je begeleid door onze vakkundige instructeurs. Veiligheid, gezelligheid en persoonlijke contact staan hierbij centraal. Klik hier voor meer informatie over de opleiding.