Skydiving Roosendaal

Op zoek naar een vereniging in de buurt van Roosendaal om te skydiven? Bij ENPC kun je terecht voor verschillende soorten parachutesprongen. Wij zijn een hechte vereniging waar gezelligheid voorop staat. Met meer dan 70 jaar ervaring in het parachutespringen weten wij er als geen ander een groot feest van te maken.

Verschillende soorten sessies

Bij onze vereniging bieden wij verschillende soorten skydive sessies aan. Voor beginners is het mogelijk om een tandemsprong te maken. Zo kun je kennis maken met skydiven, zonder dat je zelf de procedures hoeft te leren. Deze sprong kun je ook nog aanvullen met een video experience, waarbij er een cameraman mee springt om de hele sprong voor je vast te leggen, zodat je deze na afloop zo vaak als je wilt terug kunt kijken. Heb je behoefte aan een grotere uitdaging? Bij ENPC is het ook mogelijk om een opleiding te volgen waarmee je je persoonlijke brevet kunt halen zodat je in het vervolg zelfstandig mag springen.

Skydiving in Roosendaal voor gevorderden

Lijkt het jou ontzettend gaaf om in je eentje een vrije val mee te maken? Naast de Static Line opleiding voor beginners hebben we ook een innovatief A-Brevet programma waarmee jij jezelf straks 'beginnend vrije val sportparachutist' mag noemen. Bij de Static Line opleiding zitten 5 sprongen inbegrepen in de prijs, het aantal sprongen bij een vervolgopleiding varieert per persoon. In het geval van een vervolgopleiding kun je al snel tot je eerste zelfstandige vrije val komen. Dit zal je gegarandeerd weer dezelfde rush bezorgen die je had bij je eerste Static Line sprong!

Vragen over skydiving in Roosendaal

Onze vereniging, gevestigd in Bosschenhoofd, beschikt over veel ervaren instructeurs die jou graag willen helpen bij de eerste sprong of het behalen van je brevet. Voor antwoord op al je vragen kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!