Skydiven Rotterdam

Beleef het ultieme gevoel van vrijheid: skydiven in de omgeving van Rotterdam! Bij Skydive ENPC ben je aan het juiste adres voor de ervaring van je leven! Voor beginners en professionals. Is het jouw eerste keer parachute springen? Samen met jouw persoonlijke tandemmaster raas je met 200 km/u naar beneden en raast de adrenaline door je lichaam!


Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid

Ben jij op zoek naar een 'once in a lifetime' ervaring en wil je skydiven in de omgeving van Rotterdam? Bij Skydiven ENPC bieden wij de tandemsprong aan voor de beginnende parachutespringer. Een tandemsprong betekent dat je samen met een ervaren instructeur het hele proces doormaakt. Tijdens je val kun je genieten van het prachtige uitzicht. Bovendien heb je de optie om alles op video op te laten nemen door onze gespecialiseerde videomensen. Als je weer op de grond staat kun je direct jouw parachutesprong opnieuw beleven! Zo wordt skydiven een ervaring die je altijd opnieuw kunt beleven.

Skydive ENPC: 70 jaar ervaring

Al sinds 1948 kun je bij Skydive ENPC terecht voor skydiven in Nederland. Al ruim 70 jaar springen wij met passie en plezier een gat in de lucht! Onze vereniging is opgericht met als doel om oud-militairen uit Nederlands-Indië de kans te geven om de sport parachute springen te kunnen beoefenen. Hierdoor hebben we jarenlange ervaring en mogen we ons trots de Eerste Nederlandse Parachutisten Club (ENPC) noemen. We opereren vanaf Breda International Airport, te vinden in Skydive Brabant tussen Roosendaal en Breda. Onze instructeurs werken op vrijwillige basis met passie om jou de beste begeleiding te kunnen geven tijdens het skydiven.

Professioneel skydiven

Ook voor professioneel skydiven in de omgeving van Rotterdam kun je bij Skydive ENPC terecht. Wil je een stap verder gaan dan de tandemsprong en een opleiding tot parachutist doen? Met de opleiding Static Line leiden we je op tot zelfstandig parachutist. Ben je actief bij Defensie? Dan is de opleiding Militaire Wing interessant voor je.

Wat kost parachute springen?

De kosten van parachute springen verschillen erg. Maak je voor het eerste een parachutesprong? Dan kies je voor een zogenaamde 'tandemsprong' en heb je de ervaring van je leven al vanaf €209. Ben je geïnteresseerd om een opleiding te volgen en je brevet te halen? Dan biedt Skydive ENPC verschillende opleidingen aan zodat je ook als professioneel parachutespringer kunt slagen!

Klik hier om de kosten van skydiven.