Skydive Cursus

Wil jij vaker door de lucht kunnen duiken? Met de skydive cursus van Skydive ENPC leren we je de fijne kneepjes van het vak. Zo ben jij straks binnen de kortste tijd instaat om overal ter wereld te skydiven.

Skydive cursus bij ENPC

Met meer dan 70 jaar ervaring zijn wij de oudste Skydive vereniging van heel Nederland. De oprichting van de vereniging verliep in nauwe samenwerking met militaire parachutisten. Hierdoor is het hedendaags mogelijk om met de skydive cursus van ENPC je militaire wing te halen. De militaire wing cursus is uitsluitend bedoeld voor actieve militairen. Een vergelijkbare skydive cursus voor de gewone burger is de static line opleiding.

Mogelijke skydive cursus bij ENPC

Bij Skydive ENPC bieden we meerdere cursussen op verschillend niveau aan. Wil je zelfstandig kunnen parachutespringen? Kies dan voor onze static line opleiding. Met deze opleiding leren we je de basis van het skydiven en zijn 5 sprongen inbegrepen in de prijs. Onze begeleiders leggen je stap voor stap uit wat de bedoeling is, zodat jij stevig in je schoenen staat. Eenmaal gehaald, ontvang je meteen jouw persoonlijk brevet! Op zoek naar nog meer uitdaging? Met ons innovatieve A-Brevet programma werk je naar de vrije val toe. Met deze vervolgopleiding leren we je verschillende vaardigheden zoals draaien en de reserve procedures. Wanneer je in het bezit bent van een A-brevet, kun je volledig zelfstandig springen! 

Interesse in een skydive cursus?

Neem contact op om de nodige informatie te krijgen en je eventueel al aan te melden voor je opleiding. Voor het volgen van een opleiding zijn een aantal eisen waar je fysiek aan dient te voldoen. Vraag aan onze specialisten naar de mogelijkheden, zij leggen je graag uit wat je te wachten staat. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kun je met plezier opleiding ingaan.