Roosendaal Skydive

Wil je in de buurt van Roosendaal een skydive sessie meemaken? Bij vereniging Skydive ENPC te Bosschenhoofd bieden wij verschillende mogelijkheden tot skydiven aan. Of je nu in je eentje wilt gaan, een tandemsprong wilt ervaren of een opleiding wilt volgen, onze ervaren instructeurs helpen je graag!

Roosendaal Skydive voor beginners

Is het je eerste keer dat je gaat parachutespringen? Bij ENPC is een tandemsprong een goede en leuke manier om kennis te maken met het skydiven. Onder goede begeleiding van een ervaren instructeur word je duidelijk gemaakt wat je te wachten staat en wat jij moet doen. ENPC is een vereniging zonder winstoogmerk. De instructeurs doen het werk voor hun plezier en hebben dus ook als enig doel: het voor jou net zo plezierig maken! Wil je deze ervaring kunnen delen met vrienden en familie, dan is het ook mogelijk om het hele proces op video vast te leggen. Met onze video experience zal een cameraman mee springen zodat jij jouw sprong altijd kunt terugkijken.

Roosendaal Skydive School

Wil je dat je skydive ervaring niet vergeten en verloren gaat? Kies dan voor een opleiding van ENPC en wordt lid van de vereniging. Met onze opleidingen leer je zelfstandig parachutespringen. Met een Static Line opleiding mag je zelfstandig uit een vliegtuig springen! Nadat je je theorie en praktijkcursus hebt gehaald spring je daarna gelijk uit het vliegtuig. Deze opleiding kost €449,- en hier zitten 5 sprongen bij inbegrepen. Wil je zelfstandig een vrije val uit kunnen voeren dan hebben we een vervolgopleiding voor je waarmee je het felbegeerde A-Brevet kunt halen. Met ons innovatieve programma leer je hoe je dit moet doen.

Omgeving Roosendaal Skydive vereniging

Wil je meer weten over ons en onze methodes? Neem contact op met onze specialisten. Zij leggen je met plezier uit hoe jouw dag eruit kan zien.