Parachutespringen Antwerpen

Wil je parachutespringen in de buurt van Antwerpen? Dan ben je van harte welkom bij Skydive ENPC, gevestigd tussen Breda en Roosendaal, op slechts drie kwartier rijden van Antwepren. Wij zijn een parachutistenvereniging zonder winstoogmerk en maken van iedere sprong weer een feestje!

Voor je plezier parachutespringen in Antwerpen

Een parachutesprong in Antwerpen maken is een onvergetelijke ervaring die iedereen een keer moet hebben meegemaakt. Skydive ENPC maakt dit mogelijk! Parachutespringen in de omgeving van Antwerpen kan bij ENPC al vanaf 12 jaar oud. Dit doen we bij ENPC door middel van een tandemsprong waarbij je continu begeleid wordt door een ervaren instructeur. Een tandemsprong kan bij ENPC al vanaf €220,-. Daarnaast bieden we de mogelijkheid aan om de hele ervaring te filmen met onze video experience. Dit pakket kost slechts €95,- extra waarbij je het beeldmateriaal op usb en online krijgt.

Tandemsprong maken in Antwerpen

Tijdens het maken van een tandemsprong in Antwerpen neemt een professional jou van A tot Z mee in de voorbereiding van de sprong. Deze enthousiaste tandemmaster blijft de gehele ervaring bij jou en zal samen met jou met 200 kilometer per uur naar beneden razen uit het vliegtuig. Daarnaast kan je voor een klein extra bedrag de video experience erbij kopen. Dankzij deze video experience kan jij na je sprong heel de ervaring herbeleven wanneer jij wil!

Meer informatie over de tandemsprong in Antwerpen

PROFESSIONEEL PARACHUTESPRINGEN IN ANTWERPEN

Wil je geheel zelfstandig een parachutesprong in Antwerpen en omgeving uitvoeren? Met onze opleidingen wordt je helemaal klaargestoomd tot volwaardig parachutist. Bij ENPC bieden we drie mogelijke opleidingen aan om het parachutespringen in Antwerpen te leren. Dit zijn de Static Line opleiding, de Militaire Wing opleiding of een vervolg opleiding. De vervolgopleiding kun je volgen na het succesvol afronden van je Static Line opleiding. Tijdens de Static Line opleiding zal je vijf keer een zelfstandige sprong maken met behulp van een automatisch openende parachute. Daarnaast krijg je theorie- en praktijklessen waarmee je goed voorbereid wordt op de sprongen. De Militaire Wing opleiding is uitsluitend bedoeld voor actieve militairen.

MEER WETEN OVER PARACHUTESPRINGEN IN ANTWERPEN

Wil jij dolgraag een keer parachutespringen in Antwerpen of ben jij benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem dan contact op met onze specialisten die je alles haarfijn kunnen uitleggen over de sprongen of opleidingen die ENPC aanbiedt. Wacht niet langer en meld je aan voor een parachutesprong in Antwerpen en omgeving.