Landingsgebied parachute

Ben je benieuwd wat nu precies het landingsgebied bij een parachutesprong is? Skydive ENPC legt je graag uit waar jij de grond weer raakt. Het landingsgebied is in nagenoeg alle gevallen een groot, open veld met veel groen. Zo ben je zeker van een veilige, zachte landing.

Over Skydive ENPC

Skydive ENPC, de oudste parachutistenvereniging van Nederland, vind je tussen Breda en Roosendaal. Vanaf Breda Airport stijgen wij op om jou een onvergetelijke parachutesprong te geven. De mogelijkheden bij Skydive ENPC (de Eerste Nederlandse Parachutisten Club) zijn enorm: heb je een specifieke vraag of wens? Vaak is het realiseerbaar! Met onze ervaring zorgen we er graag voor dat jij het avontuur beleefd waar jij naar uit hebt gekeken.

Lees hier meer over Skydive ENPC!

Het landingsgebied

Het landingsgebied, vaak aangeduid als ‘dropzone’, is een uitgestrekt open veld waar je een zachte landing kan maken. Je hebt het jezelf misschien al wel eens ingebeeld: een parachutesprong en de landing op een groot grasveld. Dat is ook precies wat je kunt verwachten bij Skydive ENPC. Een veilige, onvergetelijke tandemsprong die je maakt met één van onze ervaren tandemmasters. Ben je al een ervaren parachutespringer? Dan kun je bij Skydive ENPC ook een solosprong maken.

Opleiding bij Skydive ENPC

Wil je een parachutesprong helemaal zelf ervaren? Het landingsgebied raken zonder de hulp van onze specialisten? Dan kun je bij Skydive ENPC ook een opleiding volgen. Je hebt de keuze tussen een Static Line opleiding en de Militaire Wing opleiding. Laatstgenoemde is uitsluitend voor actief personeel in dienst van Defensie.
De Static Line opleiding bereid je voor om zonder tandemmaster een parachutesprong te maken. Dan kun je onder toeziend oog wereldwijd richting het landingsgebied zweven terwijl je helemaal zelf de controle hebt. Na het voltooien van de opleiding ontvang je een persoonlijk Brevet!

Lees hier meer over de opleiding parachutespringen.