Parasprong

Een parasprong maken bij Skydive ENPC? Wij maken het mogelijk voor je. Zie jij jezelf al van duizenden meters hoogte een parasprong uitvoeren? Helemaal zelfstandig of eerste met één van onze tandemmasters? Bij Skydive ENPC beleef je het avontuur waar jij naar uitkijkt.

Over Skydive ENPC

Op het terrein van Breda Airport, tussen Breda en Roosendaal, vind je de oudste parachutistenvereniging van Nederland: Skydive ENPC. ENPC staat letterlijk voor wat ons uniek maakt: de Eerste Nederlandse Parachutisten Club. Voor alles wat te maken heeft met een parasprong kun je bij ons terecht! Bovendien zijn we niet ouderwets: heb je een specifieke wens of verzoek? Dan denken we graag met je mee om jou een onvergetelijke dag te laten beleven.

Lees hier meer over Skydive ENPC!

Parasprong: zo werkt het

Ga je voor het eerste een parasprong wagen? Dan leggen we je graag uit hoe dit in zijn werking gaat. Bij Skydive ENPC maak je je eerste sprong altijd, bijna letterlijk, aan de hand van een tandemmaster. Je zit namelijk vast aan jouw instructeur, waardoor je op een veilige manier jouw eerste parasprong ervaart. Samen gaan jullie de lucht in met het vliegtuig dat opstijgt vanaf Breda Airport. Natuurlijk alléén als de weersomstandigheden goed zijn. Eenmaal in de lucht, op zo’n drieduizend meter hoogte, volgt de vrije val. Je raast naar beneden en staat uiteindelijk met beide voeten weer veilig op de grond.

Boek jouw tandemsprong direct.

Solo parasprong

Ben je klaar om alleen de parasprong te maken? Ook dat is mogelijk bij Skydive ENPC. Als je namelijk de Static Line opleiding volbracht hebt, ben je bevoegd om een solo parasprong te maken. Je mag dan zelfstandig uit het vliegtuig springen; de tandemmaster is niet meer nodig. Je leert tijdens de opleiding onder meer hoe je omgaat met materiaal, welke houding je inneemt en het sturen tijdens het neerdalen.

Lees hier meer over het volgen van een opleiding parachutespringen.