Parachutespringen Nederland

Met een parachutesprong bij Skydive ENPC beleef je een sprong als nooit te voren. Of het nu gaat om een tandemsprong, een static line sprong of een solo sprong: bij ENPC maken we er altijd een plezierige ervaring van!

Parachutespringen in Nederland bij ENPC

Wil jij graag parachutespringen in Nederland maar weet je nog niet precies waar? Bij Skydive ENPC te Bosschenhoofd kun je rekenen op een warm welkomst. Als non-profit organisatie werken wij met plezier aan een leuke ervaring voor jou! Spring je voor het eerst? Dan is de tandemsprong het meest geschikt. Voor de prijs van €209,- kun je dan al voor het eerst parachutespringen in Nederland. Daarnaast bieden we hierbij ook de mogelijkheid om jouw eerste sprong op beeld vast te leggen. Deze extra service kost slechts €89,-. Houd er wel rekening mee dat er een aantal eisen gesteld worden aan je fysieke gesteldheid.Zelfstandig parachutespringen in Nederland

Lijkt het je gaaf om geheel zelfstandig te skydiven? Met de static line opleiding van ENPC is dit mogelijk. Tijdens deze opleiding leer je de basis van het skydiven, word je automatisch lid van de vereniging en zijn er maar liefst vijf sprongen inbegrepen in de prijs. Nog niet genoeg uitdaging? Met een vervolgopleiding worden je skills pas echt op de proef gesteld. Binnen de kortste tijd zal je je eerste zelfstandige vrije val mogen maken. Hierin word je natuurlijk goed begeleid en van te voren getraind, zodat jij precies weet wat je te doen staat.

Vragen over de mogelijkheden van parachutespringen in Nederland?

Bij ENPC kun je op verschillende manieren skydiven in Nederland, op alle niveaus. Daarnaast is het ook mogelijk om een showsprong te boeken voor commerciële doeleinden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die er voor jou zijn? Vraag ernaar en neem contact op met onze specialisten!