Parachutespringen Engels

Parachutespringen in het Engels kan bij Skydive ENPC. Waag de sprong met een van onze ervaren Engels sprekende instructeurs!

Parachutespringen in het Engels kan bij Skydive ENPC (De Eerste Nederlandse Parachutisten Club). Heb jij Engelstalige vrienden of familie? Kom dan bij ons parachutespringen. Durf jij de sprong te wagen? Tijdens dit originele uitje stroomt gegarandeerd de adrenaline door al je aderen. Wij hebben ervaren instructeurs zowel Nederlandstalige als Engelssprekende. Parachutespringen in het Engels kan bij Skydive ENPC.

Parachutespringen met een Engelssprekende instructeur

Maak een tandemsprong met een van onze ervaren Engelse instructeurs en beleef de dag van je leven. Je wordt in het gehele proces begeleid van het moment dat je de auto uitstapt tot aan je uiteindelijk parachute sprong. Wij leggen de regels van het vak uit in het Engels, op deze manier is er een fijne communicatie tijdens het parachutespringen. Dit waarborgt de veiligheid van de springer. Samen zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. We springen het hele jaar door, mits het weer het toelaat

Jarenlange ervaring in het Engels

Je kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met parachutespringen, ook in de Engelse taal. Wij zijn de oudste en meest ervaren parachute verenigingen van heel Nederland. Zweef boven het mooie Brabantse landschap en geniet van de beleving van je leven. Laat de beleving vastleggen op foto en video en herbeleef deze unieke ervaring.

Wil jij een vermakelijk en origineel uitje met jouw Engelse vrienden of familie? Dan is parachutespringen bij Skydive ENPC de perfecte kans. Voor meer informatie over onze services? Neem dan contact met ons op. Ook onze klantenservices spreekt vloeiend Engels en is bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden over parachutespringen. Daarnaast kan je ook het online-contactformulier invullen in het Engels. Wij zullen al je vragen ook in het Engels beantwoorden en je zo goed mogelijk informeren over het parachutespringen.