Maak de ultieme parachute jump

Durf jij de sprong te wagen? Beleef de ultieme parachute jump bij Skydive ENPC.

Tandem parachute jump

Houd jij van een adrenalinekick? En wil jij voor het eerst een tandem parachute jump maken? Kom dan langs bij Skydive ENPC voor een onvergetelijke ervaring. Skydive ENPC is de Eerste Nederlandse Parachutisten Club opgericht in 1984. Met ruim 70 jaar ervaring ben je bij ons aan het juiste adres. We werken met ervaren instructeurs die zich met passie inzetten om je goed te begeleiden tijdens je tandem skydive. Maak de sprong van je leven terwijl je geniet van het Brabantse landschap.

Een Tandem parachute jump: hoe werkt het?

Bij een tandem parachute jump spring je nooit alleen. Tijdens de sprong zit je altijd vast aan een van onze ervaren instructeurs. Gedurende het gehele proces wordt je begeleid van het moment dat je aankomt tot de uiteindelijke landing. De spanning op het moment dat het luik van het vliegtuig open gaat en de adrenaline die door je lijf raast tijdens de free fall, geven je het ultieme gevoel van vrijheid.

Wat zijn de kosten van een tandem parachute jump?

Een tandem parachute jump maak je al vanaf €220. Het is ook mogelijk om de gehele experience vast te laten leggen op video, inclusief actiefoto's van de sprong. Voor een meerprijs van €315 heb je er een complete video experience bij. Na de sprong krijg je direct de video mee naar huis en kun je jouw skydiver experience herbeleven.

Belangrijk om te weten!

  • Vergeet je niet een trui mee te nemen? Wij regelen de rest!
  • Het gewicht van de passagier mag niet meer zijn dan 100 kg.
  • Een parachute jump is voor iedereen vanaf 12 jaar, durf jij het aan?
  • Wil jij deze mooie herinnering laten vastleggen? Boek dan een sprong met videoreportage!
  • Het is niet toegestaan is om eigen foto en video (GoPro, telefoon etc ...) apparatuur mee te nemen tijdens de sprong.