Goedkoop parachutespringen bij Skydive ENPC

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke uitdaging? Of wil je iemand op een originele manier verrassen? Ga dan goedkoop parachutespringen bij Skydive ENPC.

Tandemsprong: spring een gat in de lucht

Met meer dan 70 jaar ervaringen springen onze ervaren instructeurs met veel passie en plezier. Wij vinden veiligheid, gezelligheid en persoonlijk contact erg belangrijk tijdens jouw verblijf bij ons. Want parachutespringen is natuurlijk letterlijk een sprong in het diepe. 

Onze enthousiaste professionals staan voor je klaar om jou te begeleiden tijdens jouw tandemsprong. Tijdens de sprong word je van A tot Z begeleid: samen zorgen we voor de ervaring van je leven. Stap samen met je ervaren instructeur het vliegtuig in en kijk uit over het prachtige Brabantse landschap. Met een snelheid van 200 km per uur val je een halve minuut naar beneden voordat de instructeur de parachute opent. Vanaf dat moment kun je gaan genieten van het adembenemende uitzicht voordat je weer met beide voeten op de grond landt. 

Wist je dat…

  • Wij het hele jaar door springen, zolang het weer het toelaat?
  • Het gewicht van de passagier maximaal 100 kg mag zijn?
  • Als je een trui meeneemt, de temperatuur geen belemmering is? Wij zorgen voor de rest.
  • Iedereen vanaf 12 jaar een Tandemsprong mag maken?
  • Het niet toegestaan is om eigen foto en video (GoPro, telefoon etc ...) apparatuur mee te nemen tijdens de sprong?
  • Je kunt betalen met iDeal, pin of cash? We accepteren helaas geen creditcards of biljetten van €200 of €500.
  • Je een videoreportage bij kunt boeken als aandenken aan jouw onvergetelijke ervaring?

Wat kost skydiven bij ENPC?

De kosten van een parachutesprong zijn afhankelijk van ons aanbod bij Skydive ENPC. Maak je voor het eerst een parachutesprong, kies dan voor de tandemsprong en spring uit een vliegtuig vanaf €220 (Basic experience). Daarnaast kun je bij ons ook een brevet behalen. Wil jij een brevet behalen? Wij bieden twee verschillende opleidingen aan om te slagen als professioneel parachutespringer.

Geef een geweldige ervaring cadeau

Stel je eigen cadeaubon samen. Naast de tandemsprong is het ook mogelijk om een videoreportage aan de cadeaubon toe te voegen. De hele ervaring wordt dan op video vastgelegd zodat je naderhand nog kan nagenieten en de ervaring kan delen met al je vrienden en familie.