Cadeaubon parachutesprong

Heb je een bijzonder cadeau nodig voor een speciale gelegenheid? Geef een cadeaubon voor een parachutesprong cadeau! Let op: dit is niet voor iedereen weg gelegd en alleen bestemd voor de echte adrenaline junks! Skydive ENPC is de oudste parachutisten club van Nederland en is kenmerkend voor de ervaring die al sinds 1948 is opgedaan. We werken met de beste instructeurs op vrijwillige basis die zich vol passie inzetten voor deze ‘once in a lifetime experience’ die je cadeau kan doen aan vrienden, familie en wie je maar wilt.

Wat zijn de mogelijkheden bij de cadeaubon parachutesprong?

Als je besluit om de cadeaubon voor een parachutesprong aan iemand te geven, wat zijn dan de mogelijkheden om te doen bij ENPC Skydive? Je kunt ervoor kiezen om de cadeaubon te gebruiken voor bijvoorbeeld de tandemsprong. Hiermee begin je met een briefing en instructies om vervolgens met een van onze instructeurs de hoogste sensatie van Brabant te gaan beleven! Je springt uit het vliegtuig en valt met zo’n 200 km/h naar beneden, om vervolgens na een halve minuut rustig naar beneden te zweven en te genieten van het uitzicht op het Brabantse landschap. Ook is het mogelijk om alles van begin tot eind te laten filmen door onze videomannen en vrouwen. Zo kan je deze unieke beleving altijd en overal herbeleven!

Cadeaubon parachutesprong opleiding

Ook voor de echte diehards ben je bij ons aan het goede adres. Je kunt bij ENPC Skydive namelijk ook de opleiding tot parachutist volgen! Voor de mogelijkheid hebben we dan ook de perfecte cadeaubon. Met deze opleiding spring je uiteindelijk als solo parachutist uit het vliegtuig!

Meer informatie over de cadeaubon parachutesprong?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij ENPC Skydive over de cadeaubon parachutesprong? Laat je adviseren door een van onze specialisten. Je kunt vrijblijvend contact opnemen via het contact formulier.