Familiedag Skydive ENPC

Katie - 31 januari 2020Katie Para van Dienst

Sta jij ook iedere verjaardag weer te vertellen over parachute springen?
Hoe een opleiding eruit ziet en hoe vaak je al alleen hebt gesprongen? 
Of je alleen springt en of je ook mensen met je mee neemt?

Al die vragen beantwoorden hoeft niet meer! Neem je familie en vrienden mee naar onze familiedag op 30 mei 2020
Een dag speciaal ontwikkeld voor al die vragen en interesses van de mensen om je heen 

Workshops

Op gezette tijden zullen er workshops plaatsvinden over onderwerpen binnen het parachute springen: 

Opleiding: hoe wordt je een para? 
We zullen uitleg geven over de opleiding tot parachutist. Hoe zien onze lessen eruit? Hoe zorgen wij dat jij klaar bent om zelfstandig uit een vliegtuig te springen? Hoe ziet het traject na je eerste sprong eruit? Al deze vragen en nog vele andere worden behandeld en beantwoord in deze workshop. 

Tijden: 11:00 / 13:00 / 15:00 
Tijdsduur: 30 minuten

Sport: disciplines FS/Wingsuit
We geven uitleg over Formatie Springen en de nieuwe hype wingsuiten. Beide disciplines spreken het meest tot de verbeelding voor mensen en zijn zelfs op de grond te beoefenen! Leer hoe je een sprong voorbereid en uitloopt met je vrienden. Door middel van een spelvorm zul je zien dat je zelf in no-time in staat bent om vormen en figuren te leggen op onze zogeheten 'creepers'. 

Tijden: 11:00 / 13:00 / 15:00
Tijdsduur: 15 minuten

Materiaal: wat nemen we mee naar 10.000ft?
In deze workshop zul je meer leren over onze materialen. Wat nemen wij mee naar boven en hoe zorgen we dat dit naar behoren werkt. Welke voorzorgsmaatregelen nemen we en hoe veilig is dat materiaal nou eigenlijk? Tijdens deze workshop zul je zelf ervaren hoe het is om onder een parachute te hangen door middel van onze harnastrainers. Leer en ervaar! 

Tijden: 11:00 / 13:00 / 15:00
Tijdsduur: 30 minuten

Bewonder ons vliegtuig

Tussen de workshops en het springen door is er uitgebreid de mogelijkheid om ons vliegtuig te bezoeken; onze Caravan 208! Dit is ons paradepaardje, een bak van een beest wat nu al 3 jaar de onze is. Zonder hem komen we niet op 10.000ft, een essentieel onderdeel van onze springdagen dus. 

Bezoek de Dropzone

Zien hoe wij landen en vol euphorie terugkeren naar ons clubhuis? Geïnteresseerden kunnen op eigen gelegenheid de hele dag een bezoek brengen aan onze DropZone. Er zullen leden klaar staan om antwoord te geven op al je vragen omtrent landen, circuits vliegen en debriefen. 

Voor de kleintjes

Voor de kleinste bezoekers is er de mogelijkheid om zich te laten schminken!

Pubquiz

Aan het einde van deze toffe dag zal er een PubQuiz plaatsvinden.
Onder het genot van één van onze velen speciaalbiertjes kun je je opgedane kennis testen en misschien neem jij wel één van onze prijzen mee naar huis! 

En het beste van alles;