Duosprong Zeeland

Ben jij klaar voor een duosprong in Zeeland of Brabant? Bij skydive ENPC, net over de grens in Brabant waag jij de sprong. Kom dan langs voor de ervaring van je leven.

Skydive ENPC is de Eerste Parachutisten Club in Nederland: een duosprong maken of zelf leren parachutespringen tijdens onze opleiding, het is allemaal mogelijk! Skydive ENPC is in 1948 opgericht en met ruim 70 jaar ervaring ben je bij ons aan het juiste adres voor een veilige vlucht. We vliegen vanaf Breda International Airport in Bosschenhoofd, tussen Roosendaal en Breda. We werken met ervaren instructeurs die zich met passie inzetten en de beste begeleiding bieden tijdens jouw eerste sprong.

Duosprong Zeeland. Hoe werkt het?

De duosprong, ook wel tandemsprong of tandem skydive genoemd, is de meest eenvoudige manier om kennis te maken met parachutespringen. Daarbij is een dosis lef en motivatie nodig om de sprong te wagen. Je springt niet alleen: bij een duosprong zit je goed vast aan een ervaren instructeur. Voor het eerst uit een vliegtuig springen is erg spannend, maar maak je geen zorgen. Tijdens de gehele ervaring word je goed begeleid door onze instructeurs. Vanaf het moment dat je de vliegbasis op komt lopen totdat je weer landt. 

Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring en jouw veiligheid staat voorop, in de lucht en op de grond. Je krijgt duidelijke instructies en zo weet je precies wat je te wachten staat. Dan stap je het vliegtuig in en word je vastgekoppeld aan je instructeur. Samen met je instructeur spring je het vliegtuig uit op de door jou gekozen hoogte. Een ding is zeker: het wordt een unieke ervaring die je nooit zal vergeten! 

Wat kost een duosprong?

Waarschijnlijk is een duosprong een van de gaafste dingen die je gaat meemaken in je leven. Het wordt gegarandeerd een geweldige ervaring. Maar, wat kost een duosprong nu eigenlijk? Een duosprong maak je bij Skydive ENPC al vanaf €220,-. Daarnaast is het mogelijk om de hele ervaring vast te leggen op video. Vanaf het moment dat je het vliegtuig instapt, tot je weer met beide benen op de grond staat.. Kies dan voor de ‘video experience’ voor een meerprijs van €95,-. Je krijgt na afloop je video direct mee naar huis. Zo kun je altijd het gevoel van de duosprong herbeleven of opscheppen bij al je familie en vrienden!

Wat moet je weten?

  • Zorg dat je een trui meeneemt. Wij regelen de rest;
  • Het gewicht van de duo springer mag niet meer zijn dan 100 kg;
  • Als de weersomstandigheden het toelaten, springen wij het hele jaar door;
  • Een duosprong is voor iedereen vanaf 12 jaar, die deze sprong durft te wagen;
  • Wil je een mooi aandenken aan jouw duosprong, boek dan een duosprong met videoreportage;
  • Het is niet toegestaan om eigen foto en video (GoPro, telefoon etc ...) apparatuur mee te nemen tijdens de sprong.


Wil jij als Zeeuw de meest bijzondere sprong van je leven maken boven het mooie Brabantse landschap? Boek dan nu een duosprong bij Skydive ENPC. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze instructeurs.