Uit een vliegtuig springen met parachute

Uit een vliegtuig springen met een parachute is een van de gaafste ervaringen die je kunt meemaken. De adrenaline kick van een parachutesprong is enorm! Bij Skydive ENPC kun je deze geweldige ervaring ondernemen en spring je samen met een van onze ervaren instructeurs met 200 km/u uit het vliegtuig.

Eerste keer parachute springen

Ga je voor de eerste keer parachute springen? Dan maak je een zogenaamde tandemsprong. Een tandemsprong betekent dat je de sprong maakt samen met (en goed vastgebonden aan) een ervaren instructeur. Deze instructeur ontvangt je op het vliegveld, licht je in over hoe de sprong gaat verlopen en gaat daarna samen met je het vliegtuig in.

Wil je zelf leren parachute springen? Dan kun je bij Skydive ENPC ook een opleiding volgen. Met een 'Static Line'-opleiding behaal je binnen een weekend jouw diploma om zelfstandig te kunnen parachute springen.

Hoe werkt een tandemsprong?

Als je voor de eerste keer gaat parachute springen, spring je natuurlijk niet alleen uit een vliegtuig. Je zit goed vast aan een ervaren instructeur van Skydive ENPC. Die zorgt ervoor dat je een geweldige ervaring hebt en uiteindelijk weer met beide voeten op de grond komt te staan. De instructeur begeleidt je tijdens de gehele ervaring: van het moment dat je aankomt op het vliegveld totdat je weer landt.

Lees hier meer over de tandemsprong.

Hoeveel kost een parachutesprong?

Parachute springen is een van de gaafste dingen die je in je leven gaat doen. Daarom maken we er voor iedereen een geweldige ervaring van! Een tandemsprong maak je bij Skydive ENPC al vanaf €220. Wil je echter dat de hele ervaring vast laten leggen op video, inclusief alle beelden van de sprong? Dan kun je kiezen voor de 'video experience' voor een meerprijs van €95. Na afloop van de sprong krijg je de video direct mee naar huis en kun je altijd het gevoel van de parachutesprong nog terug laten komen met de beelden.

Boek hier jouw tandemsprong.