Skydiving

Staat skydiven al jaren op je bucketlist? Kies dan voor een skydiving sessie bij ENPC. Hier kun je, eventueel samen met je vrienden, met 200km/uur door de lucht suizen! Een ervaring die nergens anders nagebootst kan worden. Skydiving is mogelijk voor iedereen, dus ook jij kan er van genieten!

De mogelijkheden bij ENPC

Skydive vereniging ENPC biedt verschillende mogelijkheden aan voor skydiving. Zo kun je bij ons een tandemsprong boeken, een opleiding volgen of een showsprong boeken. Een showsprong is bedoeld voor commerciële doeleinden en kan ook gecombineerd worden met een tandemsprong. ENPC heeft meer dan 70 jaar ervaring in skydiving en kan je de persoonlijke begeleiding bieden die je nodig hebt. Zo kan er voor iedereen een sprong georganiseerd worden die bij jouw wensen past.

Eisen voor skydiving

Afhankelijk van het soort parachutesprong die je overweegt gelden er specifieke eisen van toelating. Skydiving is al vanaf 12-jarige leeftijd mogelijk met een tandemsprong. Voor minderjarigen geldt wel dat ze toestemming van hun ouders nodig hebben. Daarnaast mag je maximaal 100 kilo wegen. De temperatuur is nooit een belemmering voor een skydiving sessie, het weer kan daarentegen wel een belemmering zijn. Kies je voor het volgen van een opleiding in skydiving? Dan gelden er andere regels. Zo dien je minimaal 16 jaar oud te zijn en mag je bij aanvang van een opleiding niet ouder dan 50 jaar zijn. Daarnaast is een geldige medische verklaring vereist.

Meer informatie van onze specialisten

Wij geven graag antwoord op al je vragen. Ben je benieuwd naar wat ENPC voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij kunnen het hele proces met je doorlopen zodat jij weet wat je te wachten staat. Kan jij niet langer wachten om je parachutesprong mee te maken? Boek dan meteen jouw sprong of opleiding! Dan zien we elkaar binnen de kortste tijd in de lucht!